Käsittämätön manikyyri! Kynsiin asennetaan nyt akvaarioita – elävän kalan kera

Jos luulit, etteivät kauneustrendit voi enää hullummiksi muuttua, et ole vielä tutustunut tämän venäläissalongin uusimpaan villitykseen.

Moskovalaisen kauneussalongin Instagram-sivulle postattu video on herättänyt runsaasti ihmettelyä. Videolla kynteen rakennetaan nimittäin pientä akvaarioita muistuttava koriste. Eikä tässä vielä kaikki, sillä kynteen kiinnitettävään akvaarioon lisätään lopuksi myös vettä ja ihka elävä kala!

Ei ehkä kaikkein käytännöllisin manikyyri, vai mitä sanot? 

Salonki lupaa: Yhtään eläintä ei ole vahingoitettu 

Jos sisäinen eläinaktivistisi nosti nyt päätään, et ole ainoa. Yli 1,4 miljoona näyttökertaa saanut video tämän manikyyrin valmistumisesta on kerännyt katselukertojen lisäksi runsaasti myös negatiivista palautetta. Vaikka kynsiin rakennettava akvaario on yleisön mukaan sinänsä hyvä idea, yleisö ei ole ollut yhtä innoissaan kalan lisäämisestä mukaan.

– Tuo kala tulee kuolemaan, koska sillä ei ole riittävästi tilaa. Minkä vuoksi te kidutatte kalaa? eräässä kommentissa kysellään.

– Olet todella hämmentynyt siitä, miksi kukaan haluaisi tuollaista kynteensä. 1. Se on painava. 2. Ilman happea kala tulee kuolemaan. 3. Kuinka voit käyttää tuota kättä??? toisessa kommentissa todetaan.

Vastauksena suuttuneille ihmisille salonki on ilmoittanut, ettei yhtään eläintä ole vahingoitettu näitä kynsikoristeita tehtäessä. Lisäksi he kertovat, että kala oli sijoitettu kynsiakvaarioon ainoastaan kuvausten ajaksi. Yleisön nihkeän suhtautumisen vuoksi saatamme vielä joutua odottamaan hetken, ennen kuin kynteen kiinnitettävät akvaariot yleistyvät katukuvassa.

Video poistettiin myöhemmin Instagramista.

Entä oletko jo tutustunut tähän villitykseen maailman toiselta laidalta?

2:49

Lähde: TheSun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja