Mainos

Karmean väärinkäsityksen seuraus: Pariskunta hukkui luksushotellissa

Hotellivieras jätti uima-altaaseen hukkuneen pariskunnan huomiotta, sillä hän luuli heidän liittyvän hotellissa järjestettyyn murhamysteeri-leikkiin.

Vuosi sitten tapahtunutta hukkumista on käsitelty oikeudessa Britanniassa. Tapauksesta kertoo Daily Mail verkkosivuillaan.

Pariskunta hukkui luksushotellissa Essexin lähellä.

Silminnäkijä oli saapunut hotellille hääpäivän viettoon vaimonsa kanssa. Hän pistäytyi alkuillasta saunomassa.

Oikeudessa kuultu vieras kertoi nähneensä altaassa pariskunnan, jonka hän luuli pelleilevän. 

Hän kuuli altaasta huutoa ja melskausta. Altaassa oli mies ja nainen, jotka roiskivat vettä. Hän näki altaassa olevan miehen olkapäät ja pään.

– Hän kääntyi kohti ja sanoi mielestäni ”hei” (”hey”). Voi olla, että hän sanoikin ”apua” (”help”), silminnäkijä kertoi oikeudessa.

– Nainen pomppi vedessä ja sukelsi. Kaduttaa sanoa näin, mutta luulin heidän pelleilevän ja vitsailevan. Näin heidät muutaman sekunnin ajan. He näyttivät voivan hyvin.

Todellisuudessa 31-vuotias mies ja 22-vuotias nainen olivat joutuneet parin metrin syvyisessä uima-altaassa vaikeuksiin uimataidottomina.

Mies poistui myöhemmin saunasta ja näki pariskunnan kelluvan altaassa. Hän luuli edelleen, että kyse oli vitsistä. Hotellilla oli samana viikonloppuna murhamysteeri-teema.

Poistuttuaan tiloista hän kuitenkin tajusi, mitä oli tapahtunut.

– Juoksin vastaanottoon ja kerroin, että joko joku on tehnyt todellisen pilan tai sitten on tapahtunut järkyttävä onnettomuus.

Ruumiinavauksessa ei löytynyt merkkejä alkoholista tai lääkkeistä. Pariskunta kuoli hukkumiseen. 

Turvakamerat eivät olleet käytössä turman aikana. Hotelli oli jo aiemmin saanut moitteita siitä, että sen allasalue oli vartioimaton. Lisäksi hotellivieraat olivat jo aiemmin kritisoineet allasta, jossa oli keskivaiheilla äkkisyvennys.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.