Kari Tapion Joona-poika uhrautuu taloudellisesti veljensä puolesta

MTV3.fi tiedusteli Kari Tapion jalanjäljissä keikkailevalta Jani Jalkaselta ja hänen manageri-veljeltään Joona Jalkaselta, miten musiikilla tienaa?

Kari Tapion poika Jani Jalkanen keikkailee Hänen Orkesterinsa kanssa ympäri Suomen. Janin kanssa ahkerasti tekemisissä on Kari Tapion nuorin poika Joona Jalkanen, joka toimii veljensä managerina. MTV3.fi tiedusteli veljesparilta, miten he tienaavat musiikilla? Joona heitti yllättäen veljesten yksityiselämän vaikuttavan tienestien jakoon.

– Mä oon poikamies, että sehän riittää, että on vähän puuroa ja näkkileipää niin kyllähän poikamiehet aina pärjää. Janin kohdalla on vähän toinen juttu, kun hänellä on perhe elätettävänä. Kyllä mä katon sen keikkamyynnin vähän sen mukaan, että miten hän pärjää ja pystyy elättämään itseään. Me poikamiehet pärjätään kyllä aina, mutta perheen kanssa on eri juttu, kyllä Jani elää sillä duunilla, Joona kuvaili.

Uhraudutko managerina eli omien tienestien sijaan varmistat ensin, että veli saa kunnon palkat?

– Ehkä se on kohtalon hommaa ja rakkaudesta veljeä ja veljen uraa kohtaan, että teen kaiken hänen eteen, Joona totesi.

Itse artisti Jani Jalkanen korosti olevansa hyvin tyytyväinen siihen, että hän voi elättää perheensä musiikilla.

– Olen erittäin kiitollinen siitä, että tilanne on tämä ja tulee toimeen. Näinä aikoina pitää olla tyytyväinen, ajat on kovat, ihmiset katsovat tarkkaan mihin laittavat rahansa, mutta kyllä mä uskon että musiikkibisneksen suhteen tunnelin päässä on valoa.

Janilla ei kuitenkaan jää rahaa säästöihin "pahan päivän varalle".

– Kaikki menee, se on ihan sama paljonko tulee fyrkkaa, olen aina yhtä p**saukinen. Lapset pitävät siitä huolen, Jani naurahtaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat