Mainos

Kampin sytytyssurma: Epäilty pakeni nauraen

Vangitsemisvaatimusten mukaan valvontakameroilta näkyy tarkasti, miten hilpeä kolmikko poistuu ripeästi paikalta sytytettyään ensin tuttavansa liekkeihin.

Nauhoilta on poliisin mukaan selvästi nähtävissä, kuinka nukkuvan miehen luokse kävelee kolme ihmistä. Aluksi näyttää, että kolmikko aikoo anastaa mieheltä jotain. Toinen miehistä nostaa uhrin hallussa olleen valkoisen pullon ilmaan ja alkaa valella siellä ollutta nestettä uhrin päälle.

Tämän jälkeen toinen miehistä alkaa yrittää sytyttää uhria. Se vaatii useamman yrityksen.. Sytyttämispuuhiin osallistuu ilmeisesti myös nainen: yksi epäillyistä kertoi poliisille heti alkuvaiheessa, että 28-vuotias nainen heitti Lasolista märkää uhria tulitikulla.

Lopulta mies onnistuu sytyttämispuuhissaan. Liekit alkavat roihuta heti.

Palava mies tippuu pysäkin penkiltä maahan. Epäillyt lähtevät ripeästi pois paikalta. Nainen nauraa poistuessaan.

Uhri liekeissä minuutin ajan

Ohikulkijat yrittävät sammuttaa liekkejä laukuilla ja vaatteilla hakkaamalla sekä vettä kaatamalla. Mies ehtii palaa minuutin ennen kuin vartijat ehtivät paikalle ja sammuttavat liekit vaahtosammuttimella.

Ilman ohikulkijoiden apua ja vartijoiden ripeää toimintaa mies olisi palanut elävältä Fredrikinkadulla sijaitsevalle pysäkille.

Poliisi tutkii juttua nyt murhana, sillä 44-vuotias uhri kuoli saamiinsa vammoihin viime torstaina. Kolme epäiltyä, kaksi miestä ja yksi nainen, vangittiin viime viikolla todennäköisin syin vangitsemisvaatimuksesta ilmenevien tietojen perusteella. Syytteet jutussa on nostettava 5. lokakuuta mennessä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.