Netflix-sarjan näyttelijöille sattui kammottava onnettomuus – kaksi kuoli auto-onnettomuudessa

Selkeät ohjeet: Näin poistat katseluhistoriasi Netflixissä 0:30
Katso, miten voit poistaa Netflix-tilisi katseluhistorian.

The Chosen One -sarjan kaksi näyttelijää on poissa.

Netflixin The Chosen one -sarjan kuvauksissa kaksi näyttelijää, Juan Francisco González Aguilar ja Raymundo Garduño Cruz, kuoli traagisesti torstaina 16. kesäkuuta.

Aguilar ja Cruz olivat osan sarjan näyttelijöiden ja työryhmän kanssa pakettiautossa Santa Rosalía-Loretossa. Auto oli matkalla paikalliselle lentokentälle, kun se suistui tieltä ja kaatui. Kahden kuolleen näyttelijän lisäksi neljä ihmistä loukkaantui. Onnettomuuden tutkinta on edelleen kesken, ja tuotanto keskeytettiin onnettomuuden jälkeen väliaikaisesti.

Netflix julkaisi aiheesta virallisen lausunnon.

– Olemme syvästi surullisia traagisesta onnettomuudesta, joka vaati Ray Garduñon ja Juan Francisco Gonzálezin hengen. Ajatuksemme ovat heidän läheistensä ja tässä valitettavassa onnettomuudessa loukkaantuneiden kanssa, sanotaan Deadlinelle maanantaina julkaistussa lausunnossa.

Myös tuotantoyhtiö Redrum julkaisi lausunnon.

– Kaikki me The Chosen Onen tuotannossa olemme järkyttyneitä traagisesta onnettomuudesta, joka tapahtui viime torstaina, kun kuljimme Santa Rosalíasta, Baja Californiasta, paikalliselle lentokentälle. Olemme syvästi surullisia kollegojemme Ray Garduñon ja Juan Francisco Gonzálezin poismenosta ja tuemme tiiviisti kaikkia, joita tämä sanoinkuvaamaton tragedia koskettaa. Redrum on tehnyt yhteistyötä paikallisten viranomaisten kanssa, ja alustavat raportit ja todistajien kertomukset osoittavat, että kaikkia turvallisuusohjeita noudatettiin, ja tämä oli valitettava onnettomuus, tuotantoyhtiön lausunnossa sanotaan.

Garduñon ja Gonzálezin ystävät puhuivat kuitenkin sunnuntaina, että tuotannossa olisi ollut logistisia ja kuljetusongelmia. He vaativat perusteellista tutkintaa onnettomuudelle.

Miesten ystävä, kirjailija Rick Zazueta, kirjoitti Facebookissa tuotannon ongelmista.

– Tämä on vetoomus näiden kuolemantapausten vuoksi. Tämä ei ollut tavallinen sattuma. Näyttelijät olivat valittaneet avoimesti tämän tuotannon logistisista ja kuljetusongelmista kutsuen niitä epäloogisiksi, järjettömiksi, tietämättömiksi ja typeriksi. Pakettiauton olosuhteet olivat täysin sopimattomat ihmisten kuljettamiseen: kuluneet renkaat, äänekkäät jarrut, löysä ohjauspyörä, kaikki turvavyöt eivät toimineet, helposti tunnistettavat vaaramerkit. Mutta esityksen on jatkuttava, ja näyttelijät kietoutuvat taiteeseen ja haluavat työskennellä, eikä heillä ole niin paljon mahdollisuuksia työskennellä, joten he ottavat nämä suurien unelmien keikat Netflixistä ja lupauksen pienestä palkasta, Zazueta kirjoitti espanjaksi Facebookissa.

Lähde: Deadline


Lue myös:

    Uusimmat