Mies osti koko perheelleen DNA-testit – joululahja paljasti perhesalaisuuden

5:33
Sukututkimus DNA:n avulla yleistyy Suomessa. Katso videolta keskustelua testauksesta ja sen helppoudesta!

Erään miehen kaikille perheenjäsenille ostamat DNA-testipakkaukset paljastivat perhesalaisuuden: kaikilla sisaruksilla ei ollutkaan sama isä. Joulu ei kuitenkaan mennyt paljastuksesta pilalle.

Erilaiset DNA-sukututkimukset ovat kasvattaneet suosiotaan viime aikoina, sillä monia ihmisiä kiinnostaa saada lisätietoa heidän sukujuuristaan. Joskus tiedot voivat kuitenkin tuoda varsin suuriakin yllätyksiä, kuten kävi eräässä perheessä.

Eräs käyttäjä nimittäin kertoi Redditissä, kuinka DNA-testi oli pilata heidän joulunsa. Aiheesta uutisoi muun muassa BoredPanda.

Snorkels721-nimimerkkiä käyttävä mies kertoo ostaneensa aiemmin samana vuonna alennuksesta AncestryDNA-merkin sukututkimukset kaikille perheenjäsenilleen. Jouluna niin miehen äiti, isä, veli kuin kaksi siskoa ja hän itse saivat paketit.

– Heti kun kaikki avasivat lahjansa samaan aikaan, äitini meni sekaisin. Hän sanoi meille, ettei halunnut, että tekisimme niitä, koska niissä on epäturvallisia kemikaaleja. Me selitimme hänelle, kuinka niissä ei itse asiassa ole kemikaaleja, mutta saatoimme huomata, että hän on hermostunut, mies kirjoittaa.

– Myöhemmin hän yritti vakuuttaa meidät, että vain yhden meistä lapsista täytyi tehdä se, koska meillä kaikilla on samat tulokset ja meidän täytyisi myydä ylimääräiset pakkaukset säästääksemme rahaa.

– Pikakelaus eteenpäin: Vanhempamme ovat riidelleet yläkerrassa viimeisimmän tunnin, ja me olemme alakerrassa yrittämässä selvittää, kenellä on eri isä.

Totuus paljastui ja toi perheen yhteen

Harmittomalta vaikuttanut lahja kääntyikin päälaelleen, kun perheen luurangot alkoivat paljastua kaapista. Reddit-käyttäjä kertoo, että sisarukset eivät olleet vielä tässä vaiheessa päättäneet, tekevätkö he todella testit, mutta tuloksista huolimatta he kertovat rakastavansa toisiaan ja vanhempiaan.

Pian hän kuitenkin palasi päivittämään Redditiin, ettei joulu mennytkään pilalle DNA-testien takia. Heidän äitinsä nimittäin paljasti totuuden.

– Kävi ilmi, että siskoni isä menehtyi pian hänen syntymänsä jälkeen. Äitini hyvä ystävä auttoi häntä läpi hänen elämänsä pimeimmän ajan, ja he rakastuivat ja loivat loput perheestämme. He eivät koskaan kertoneet sitä meille, koska se oli niin vaikeaa äidilleni, mies kirjoittaa.

Lopulta DNA-pakkaukset tekivätkin perheestä vahvemman ja yhtenäisemmän, kun äiti vihdoin jakoi tarinan ja valokuvia tapahtuneesta heidän kanssaan.

– Tämä on joulu, jota emme koskaan unohda.

Redditissä julkaisu on kerännyt jo yli 140 000 tykkäystä ja tuhansia kommentteja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Reddit, BoredPandaSomeecards

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja