Kaija Koo saa kiitosta tehdystä urasta – laulaja Sanni ylistää: "Kaija on päällikkö!"

Sanni yllättää suosikkiartisti Kaija Koon kiitoksena mahtavasta musiikkiurasta! 11:23
Kaija Koo saa kiitosta tehdystä urasta artisti Sannilta Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Kaija Koo tulee yllätetyksi Sannin ja Alman sekä drag-artistien toimesta Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. 

Kaija Koo saa häkeltyä artisti Sannin esityksestä Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. Esityksessä Sanni tulkitsee Kaijan hittikappaleen Tinakenkätyttö. Mukana esityksessä videon välityksellä laulaja Alma sekä drag-artistit Jayden Mars, Miss B ja Sheila.

– Kaija on päällikkö! Ihan sama missä bileissä tapaa hänet niin pääsee todella helposti syviin vesiin ja koen häneen sellaista sisarellista yhteyttä, vaikka meillä on eri verran elämää takana. Hän aina jaksaa jotenkin oikeasti kuunnella, hän haluaa auttaa ja siinä on sellainen ihana pilke kaikessa hänen olemisessaan koko ajan, Sanni kuvailee Kaijaa.

Esitys on saanut inspiraatiota Sannin, Alman ja Kaijan muutaman vuoden takaisesta illanvietosta festarikeikkojen jälkeen. Sanni onkin kirjoittanut Tinakenkätyttö-kappaleeseen rap-osuuden muistelemaan tapahtumia.

– Me olimme Tammerfesteilla keikalla. Keikan jälkeen lähdimme jonnekin paikalliseen mestaan ja pidettiin siellä hauska ilta. Kaija oli silleen, että ”lähdetään landelle tai sitten tulette meille niin minä teen teille kalakeittoa!”. Vastasin, että molemmat käyvät. Sovittiin silloin, että lähdetään mökille ideoimaan, että miten me teemme tästä alasta ja tästä maailmasta paremman paikan, kasataan nimenomaan musa-alan naisista sellainen jengi, muistelee Sanni.

Kaija on erittäin hämmentynyt siitä, että hänet yllätetään. Hän myöntää olevansa jännittynyt, sillä ei saa olla ohjaamassa tulevia tapahtumia. Esityksen alussa Sanni istuu kitaran kanssa lavan keskiosassa. Sannin nähdessään Kaija riemastuu ja katsoo häkeltyneenä esitystä. Todellinen yllätys tulee, kun Sanni hyppää penkiltä ja ryhtyy räppäämään Kaijalle kirjoitettua tekstiä. Toisessa kertosäkeessä on videonvälityksellä mukana myös Alma. Kaija riemastuu nähdessään esityksen lopussa drag-artistit, jotka saapuvat tervehtimään valkoisella tuolilla istuvaa suosikkiartistia.

– Eikä mitä helvettiä! Hitto kova, siis kova! Kiitos, ihana nähdä sinua pitkästä aikaa, Kaija sanoo Sannille esityksen jälkeen.

Miltä huikea show Sannin, Alman ja drag-artistien toteuttamana näytti? Katso video!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat