Benjamin putsasi pöydän, vaihtoi laulukielen suomeen: "Kirkuvia fanilaumoja on edelleen"

Teinitähtenä viisi vuotta sitten julkisuuteen noussut laulaja Benjamin ei ole enää teinipoika. Nyt jo 21-vuotias laulaja putsasi pöydän, vaihtoi laulukieltä ja hylkäsi englanninkielisen materiaalinsa.

Katso yllä Benjaminin haastattelu Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa!

Laulajatähti Benjamin, oikealta nimeltään Benjamin Peltonen, 21, avasi teini-ikäisenä Instagram-tilin, jonka myötä hän tuli jättisuosituksi. Hänen Instagram-tilillään on tällä hetkellä yli 300 000 seuraajaa.

Taannoin Benjamin niin sanotusti putsasi pöydän: hän vaihtoi laulukielen englannista suomeksi sekä tyhjensi Instagram-tilinsä vanhoista kuvista kokonaan.

Benjaminin ensimmäinen suomenkielinen single Naarmuja (feat. IBE) julkaistiin elokuussa. Kappale meni suoraan Suomen Spotifyn ykköseksi.

– Suomenkielisen laulu-uran startti oli mitä parhain ja se asettaa myös paineita, sillä seuraavan singlen on oltava vielä parempi, Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa vieraillut Benjamin kertoi MTV.fille ennen suoraa lähetystä.

– Suomeksi laulaminen on tosi henkilökohtaista. On maailman siisteintä päästä kirjoittamaan sanoituksissa omia tarinoita ja kokemuksista. Nyt ihmiset oikeasti ymmärtävät, mistä laulan.

Kirkuvat fanilaumat seuraavat laulajaa edelleen.

– Kyllä! On ihanaa, miten jengi haluaa tulla keikoille musiikin takia eikä vaan sen takia, että olen jokin hahmo. Viisi vuotta olen tehnyt töitä sen eteen ja nyt se näyttää onnistuvan, Benjamin sanoo.

Benjaminin englanninkielinen kappalemateriaali jää unholaan.

– Nyt kun tehdään musiikkia suomeksi, myös keikat ovat suomenkielisiä. Englanninkielisiä biisejä ei todellakaan suomenneta, vaan tehdään kymmenen kertaa kovempia biisejä suomeksi, laulaja intoilee.

– Ollaan ylpeitä siitä, mitä aiemmin on tehty, mutta nyt on alkanut uusi aikakausi.

Benjamin kertoo myös, että yksi hänen suurimmista haaveistaan tulevaisuudessa on päästä esiintymään Turun Ruisrockiin.

Tänään torstaina 13. syyskuuta EVS-ohjelmassa nähdään vieraina seksuaalista häirintää kokenut perussuomalaisten kansanedustaja Juho Eerola, juontaja ja yrittäjä Vappu Pimiä, suosikkitubettajat Arttu Lindeman ja Mansikkka ja teininä itsemurhaa yrittänyt Suvituuli Siikasaari. Lisäksi nähdään, miten käy kun Roope Salminen yrittää elää viikon ilman älypuhelinta.

Benjamin esitti Naarmuja-singlensä Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Katso video alla!


Enbuske, Veitola & Salminen torstaisin klo 21 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat