Robin herkistyy saamastaan yllätyksestä: "Sinä olet paras pomo, mitä meillä on ikinä ollut"

Robin päätyy yllättäen vanhojen ystäviensä yllättämäksi 4:39
Mikä saa Robinin liikuttumaan? Katso videolta!

Robin saa vanhoilta bändikavereiltaan yllätyksen Laulu rakkaudelle -ohjelmassa

Robin Packalén yllätti yhdessä artisti Viivin kanssa Elastisen Laulu rakkaudelle -ohjelman toisessa jaksossa. Esityksen loputtua muut lähtivät lavalta pois, mutta juontaja Marja Hintikka pyysi Robinia vielä jäämään. Hän sai olla seuraava yllätettävä.

– Minä tai oikeastaan me ajattelimme yllättää meidän vanhan pomon. Minä, Joel, Samppa ja Thomas soitettiin Robinin bändissä kaikki aikanaan. Siitä, että viimeksi ollaan oltu yhdessä lavalla on jo viisi vuotta, mutta me kaikki ollaan pysytty ihan super hyvinä ystävinä. Me ehdimme kyllä soittaa varmaan satoja keikkoja yhdessä, laulaja Vilma Alina kertoo.

Vilma Alina paljastaa, että esitettäväksi kappaleeksi on valikoitunut Tiktakin Heilutaan, sillä he soittivat sitä bändin alkuaikoina keikoilla.  

– Tämä kertoo ystävyydestä ja myös jotenkin tämän koko yllätyksen pointti on se ystävyys. Minun mielestäni on hauskaa, että aluksi vaikuttaa siltä, että olen lavalla yksin ja sitten käykin ilmi, että siellä on myös muita Robinin vanhoja ystäviä paikalla. Me ollaan kaikki tultu tänne sen takia, että meidän kaikkien mielestä Robin on niin mahtava tyyppi, Vilma Alina kuvailee ystäväänsä.

Robin ei meinaa pysyä penkissä nähdessään ystävänsä ja vanhat bändikaverinsa lavalla. Esityksen jälkeen ystävykset halaavat.

– Me kaikki halutaan yhteisesti sanoa, että Robin sinä olet paras pomo, mitä meillä on ikinä ollut, toteaa bändikaverit.

Mitkä sanat saavat Robinin liikuttumaan? Katso video!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat