Paula Vesala pääsee yllättämään sanoittajamestari Chrisse Johanssonin: "Tulee olemaan vaikea ilta"

Paula Vesala saa yllättää sanoittajamestari Chrisse Johanssonin 13:31
Chrisse Johansson saa kokea yllätyksen Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Chrisse Johansson on sanoittanut noin 3000 suomalaista laulua.

Artisti Paula Vesala kertoo Laulu rakkaudelle -ohjelmassa arvostavansa erityisen paljon sanoittaja-lauluntekijä Chrisse Johanssonin taitoa tehdä kappaleita. Tästä syystä Vesala on päättänyt yllättää Johanssonin yhdessä artisti Erinin, Vilma Alinan ja iskelmälegenda Kisu Jernströmin kanssa.

– Olen Chrissen teksteihin törmännyt jo ihan pienenä alakouluikäisenä, kun olen kova musiikkifanaatikko. Hän on suuri tekijä, suuri suomalainen laulunkirjoittaja. Ne sanoitukset ovat kansanrunoutta tavallaan. Sanoituksia, jotka jatkavat elämäänsä ja niiden tekemiseen vaaditaan ihan tietty taito ja hänellä on ollut se, Vesala kuvailee.

Ryhmä on kerännyt kasaan Johanssonin tunnetuimpia ja merkittävimpiä kappaleita potpurin muotoon, jonka lisäksi Jernström esittää omasta tuotannostaan Johanssonin vaikuttavimman tekstin Uneen aika vaipuu.

– Uneen aika vaipuu on ihan ylivoimaisesti minun menestynein kappaleeni. Tässä kappaleessa on niin paljon tunteita. Tämä teksti liittyy Sammy Babitzinin kuolemaan. Chrissellä ja Samilla oli hyvin läheinen suhde myöskin ja laulaessaan tätä tekstiä tässä ei voi olla unohtamatta tätä asiaa. Tulee olemaan vaikea ilta, Jernström kertoo kyynelehtien.

Johansson saapuu lavalle erittäin jännittyneenä. Hän on hämmentynyt tilanteesta ja kertoo, kuinka on joutunut rauhoittelemaan itseään.

– Tämä on ihmeellistä, Johansson toteaa.

Esityksessä kuullaan kappaleet Etsin kunnes löydän sun, Kesän lapsi, Vasten auringon siltaa ja Uneen aika vaipuu. Jokaisen kappaleen teksti on Johanssonin käsialaa. Viimeinen kappale saa hänet itkemään vuolaasti.

– En osaa kiittää niin hyvin kuin haluaisin. Kuulosti mielettömän hyvältä, en voisi onnellisempi olla kyllä tällä hetkellä. Kiitos, Johansson sanoo halatessaan artisteja esityksen jälkeen.

Esityksen jälkeen Vesalalla on Johanssonille vielä yksi toive. Hän pyytää Johanssonia allekirjoittamaan vinyylilevyt, jotka hän on ottanut mukaansa.

Katso videolta upea potpuri Chrisse Johanssonin legendaarisista hiteistä!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat