Katri Helena ja Seela Sella ovat olleet ystäviä jo 30 vuotta – yllätys saa muistelemaan ensitapaamista: "Me ajattelemme Katrin kanssa vähän samalla tavalla"

Näin Seela Sella yllätti ystävänsä Katri Helenan 7:33
Näin Seela Sella yllätti ystävänsä Katri Helenan

Laulajalegenda Katri Helena on tehnyt musiikkia jo seitsemän vuosikymmenen ajan.

Laulu rakkaudelle -ohjelmassa julkisuudesta tutut henkilöt saavat kokea toinen toistaan koskettavampia yllätyksiä ystäviltään ja läheisiltään. Laulajalegendaksi ja sinivalkoisuuden ääneksikin nimitetylle Katri Helenalle järjestettiin kaunis esitys kiitoksena ystävyydestä ja musiikkiurastaan.

Katri Helenan ystävä, näyttelijäkonkari Seela Sella yllättää yhdessä lauluyhtye Club For Fiven kanssa Katri Helenan hänen lempikappaleellaan StinginFragile. Koskettavassa esityksessä Club For Five tulkitsee kappaletta herkästi, jonka lisäksi Sella lausuu katkelman Katri Helenan kappaleesta Taivaan tie. Sellan ja Katri Helena ovat ystäviä jo 30 vuoden takaa.

– Kansallisteatterissa oli joku sellainen tilaisuus, missä Katri oli esiintymässä ja olimme minun pukuhuoneessani. Eelis Sellan kuolemasta oli vähän aikaa ja jotenkin minua rupesi itkettämään. Oli ikävä ja raskas olo. Muistan, kun aloimme puhumaan, että uskonko minä, että ihminen seuraa minua ja minä sitten vastasin, että joku energia on kyllä olemassa. Tajuttiin, että me ajattelemme Katrin kanssa vähän samalla tavalla. Se kovasti yhdisti ja yhdistää meitä, Seela Sella muistelee ystävyyttä.

Club For Five -yhtyeen jäsenet kuvailevat Katri Helenaa aurinkoiseksi, positiiviseksi ja armolliseksi elämää kohtaan. 

Yllätettävä itse astelee lavalle rauhallisin, mutta hieman hermostunein tunnelmin. 

– Täytyy tunnustaa, että vähän jännittää. Helppoahan tässä, kun ei itse tarvitse laulaa. Antaa tulla vaan, Katri Helena nauraa.

Miten Katri Helena reagoi koskettavaan esitykseen? Katso video!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat