Marja Hintikka saa kokea unohtumattoman show’n Scandinavian Hunks-tanssiryhmältä: "Senkin sika!"

Marja Hintikka saa yllätyksen Hunks-tanssiryhmältä Laulu rakkaudelle -ohjelmassa 1:43
Katso videolta, kuinka Marja yllättyy Hunksien show'sta!

Laulu rakkaudelle -ohjelman juontaja Marja Hintikka äimistyy Hunksien show'sta. 

Laulu rakkaudelle -ohjelman juontaja Marja Hintikka saa kokea unohtumattoman yllätyksen päästessään istumaan valkoiseen tuoliin. Jaksossa nähdään tilanne, jossa Hintikka luulee kutsuvansa lavalla radiojuontaja Esko Eerikäisen, mutta lavalle asteleekin muusikko, tuottaja Leri Leskinen.

– Mitä? Minä en ole Esko Eerikäinen, Leskinen nauraa tullessaan lavalle.

Hintikka hämmentyy tilanteesta, mutta tajuaa hetken päästä, mistä on kyse.

– Eikä, senkin sika! Hintikka huutaa lavalla.

Yllätyksen takana on Marjan ystävä Anna-Maria Balk. Heidän ystävyytensä on alkanut jo 90-luvun puolessa välissä ja kaksikko opiskeli samaan aikaanKallion ilmaisutaidon lukiossa ja Muotoiluinstituutissa. Nuoret neidot fanittivat Scandinavian Hunks-tanssiryhmää ja Balk muistelee, kuinka ystävykset ovat käyneet useilla Hunksien keikoilla.

– Yksi meidän ystävämme oli menossa naimisiin. Marja sitten promoottorina järjesti Hunks-risteilypolttarit niin, että kun he vetävät show’n siellä laivalla niin tuleva morsian pääsee lavalle ja hänelle esitetään sylitanssi. Mutta juuri ennen kuin tämän asian olisi pitänyt tapahtua niin tuleva morsian päätti mennä vessaan. Hän ei koskaan ehtinyt takaisin ja siinä vaiheessa, kun aloin juontaa, että meillä on tällainen spesiaalivieras täällä, niin Marja työnsi minut sinne sitten. Nyt minä ajattelin, että on minun aikani maksaa takaisin, Balk muistelee.

Katso videolta, kuinka Marja Hintikka yllättyy Hunksien esityksestä!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.


Lue myös:

    Uusimmat