Käärijä lähtee Liverpooliin vappuaattona – artisti kertoo, mitä on luvassa ensimmäisellä viisuviikolla

Katso videolta, kun Käärijän eeppinen bolero nostettiin Helsingin jäähallin kattoon - näin artisti kommentoi ainutlaatuista elettä ja tulevia viisuja 2:33
Katso videolta, kun Käärijän eeppinen bolero nostettiin Helsingin jäähallin kattoon - näin artisti kommentoi ainutlaatuista elettä ja tulevia viisuja

Käärijä esiintyy Euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa 9. toukokuuta.

Suomen euroviisuedustajaKäärijä lähtee vappuaattona Liverpooliin. Käärijä esiintyy ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 9. toukokuuta ja finaali on lauantaina 13. toukokuuta.

Ennen viisumatkaa Käärijän neonvihreä bolero jäädytettiin ja nostettiin Helsingin jäähallin kattoon. Ainutlaatuisella eleellä Helsingin jäähalli toivottaa vantaalaiselle Jere Pöyhöselle hyvää matkaa Euroviisuihin.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka bolero nousi jäähallin kattoon.

Käärijä-huuma on vallannut niin Suomen kuin myös Euroopan ja miestä on viety ympäriinsä esiintymiskeikoilla ja haastatteluissa.

– Kyllä sitä virtaa aina jostain kummasti sitten löytyy ja tekee kaikkensa sen eteen, että menee hyvin maaliin. Mutta ei tätä hommaa ihmiselle ole tehty, jos ihan rehellisiä ollaan.

– On nautittu kyllä, mutta on ollut raskastakin. Mutta ei auta valittaa, Käärijä naureskelee.

Sunnuntaina Käärijä hyppää lentokoneeseen ja matkaa kohti Liverpoolia. Ensimmäisellä viikolla Suomen viisuedustajalla on luvassa paljon treenejä. Käärijä myös toivoo, että aikataulut sallisivat myös penkkiurheilun.

– Ehkä vähän jalkapalloakin voisi käydä katsomassa, Käärijä paljastaa.

Käärijä paljastaa, että show tulee hieman muuttumaan Liverpoolin viisulavalla.

– Siellä tulee olemaan samoja elementtejä, tanssijat, samat värit, samat tanssiliikkeet, mutta pikku extra-juttuja on kyllä tulossa, Käärijä kertoo ja toteaa, että myös kuuluisat eurolavat säilyvät.

Vedonlyöntitilaistoissa Käärijä on yksi ennakkosuosikeista, mutta hän yrittää olla miettimättä asiaa liikaa.

– Olen koittanut heittää sen toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, koska siellä on kovia tekijöitä ja kilpailu on kovaa. Keskitytään vaan siihen olennaiseen eli treenaamiseen ja tekemiseen - ja tekee sen oman parhaan suorituksen.

MTV Uutiset lähtee paikan päälle Liverpooliin seuraamaan ja raportoimaan Euroviisuista.

Käärijän bolero jäädytettiin Helsingin jäähallin kattoon! 6:01
Voit katsoa Käärijän haastattelun kokonaisuudessaan tältä videolta. 

Lue myös:

    Uusimmat