Nämä Käärijän UMK-show'ssa nähdyt elementit jäävät artistin euroviisuesitykseen

Käärijä kysyy: Mitä mieltä Vantaalla ollaan vantaalaisesta artisti Käärijästä? 2:01
Käärijä kysyi vantaalaisilta, mitä mieltä he ovat Suomen Euroviisuedustajasta, eli hänestä. Tällaisia vastauksia hän sai!

Uuden Musiikin Kilpailun Instagram-tilillä annettiin lisätietoa Käärijän tulevasta euroviisuesityksestä.

Vuoden 2023 Euroviisuihin on enää vajaa kuukausi aikaa, kun kilpailun ensimmäinen semifinaali kamppaillaan Ison-Britannian Liverpoolissa 9. toukokuuta. Suomea tämän vuoden Euroviisuissa edustava artisti Käärijä esiintyy kilpailun ensimmäisessä semifinaalissa 15. esiintymispaikalla, eli viimeisenä. 

Spekulaatiot Käärijän tulevasta euroviisulavashow'sta ovat käyneet kuumana siitä saakka, kun artisti kruunattiin helmikussa Ylen Uuden Musiikin Kilpailun voittajaksi. Käärijä tarjoili UMK-yleisölle vauhdikkaan show'n, jonka aikana lavalla nähtiin muun muassa eurolavoja, pinkkipukuisia tanssijoita hohtavine hampaineen sekä erikoisia tanssiliikkeitä.

Uuden Muusikin Kilpailun Instagram-tilillä paljastettiin keskiviikkona yksityiskohtia Käärijän tulevasta euroviisushow'sta. Heti postauksen alussa kerrottiin, että artistin show tulee muuttumaan Euroviisuihin.

– Se on Suomen lahja Euroopalle – joillekin se on lahja ja joillekin se on toisenlainen toimitus, postauksessa vihjataan.

Kaikkia Käärijän UMK-lavashow'ssa nähtyjä elementtejä ei kuitenkaan olla heivaamassa romukoppaan, vaan artistin euroviisuesityksessä tullaan säilyttämään myös entuudestaan tuttuja elementtejä.

– Nämä kaikki jäävät esitykseen: eurolavat, tanssijat, kaulapannat, tekohampaat, possujuna, ikoninen Käärijän asu eli vihreä kaalimato, UMK:n Instagramissa kerroraan.

Postauksessa kerrotaan, että vaikka moni tuttu elementti jää esitykseen, on show kuitenkin muuttunut.

– Liverpoolin esitystä katselee UMK:n 2 miljoonan sijaan noin 200 miljoonaa silmäparia, joten biisin sanoman täytyy avautua ensinäkemältä myös armenialaiselle maatalon mummolle, postauksessa lukee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuoden 2023 Euroviisut kisataan Ison-Britannian Liverpoolissa 9.–13. toukokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat