Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kaappaus keittiössä: Kari Aihisen 5 niksiä mehukkaaseen kassleriin

Julkaistu 16.04.2013 21:53(Päivitetty 17.04.2013 10:16)

Kassler on porsaan niskaa ja siitä on kätevää tehdä maukasta ruokaa isommallekin joukolle.

1. Haudutettaviin, pitkää kypsennystä vaativiin ruokiin tulee käyttää sellaisia ruhonosia joissa on rasvaa esim. kassler, entrecote, potka, lapa.

2. Haudutettaviin ruokiin ei kannata filettä tuhlata sillä lopputuloksesta tulee kuivaa.

3. Kasslerin valmistuksessa tärkeää on matala lämpötila ja pitkä paistoaika, näin paistista tulee mehukas ja maukas. Liian kuuma uuni kuivattaa paistin nopeasti ja paistissa oleva rasva ei ehdi maustamaan lihaa.

4. Nosta liha jääkaapista pöydälle lämpenemään n. 2-3 tuntia ennen kuin aloitat ruuan valmistuksen. Paistettavan lihan tulee olla huoneenlämpöistä sillä muuten se luovuttaa turhaan nestettä paistettaessa.

5. Mausta liha suolalla ja pippurilla ja ruskista liha kuumalla pannulla. Paistamisen tarkoitus on saada kaunis paistopinta lihalle, liha kypsytetään uunissa.

(MTV3)

Lisää aiheesta:

Ruotsalaiskokki vinkkaa kikan lohen paistamiseen: "Erittäin mehukasta"Kari Aihinen paljastaa pomminvarman tavan mureaan lihaanEthän heitä marinadia viemäriin? Tällä raaka-aineella kruunaat grilliateriasi hetkessä Paras liha pataruokiin? Voi olla yllättävän edullista – "Valinnan huomaa maussa ja koostumuksessa"Yksinkertainen niksi: Näin onnistut paistamaan täydellistä pekoniaGrillaaja! Älä missään nimessä tee näin valmismarinadille – "lopputuloksena kuiva liha"
KasslerPossuLifestyle