JVG mukana vakavasta rikoksesta epäillyn räppärin kappaleella – Ville Galle: "En tiennyt tästä, tosi ikävä juttu"

2:02
Milan Jaffin autoon asennetut kuuntelulaitteet tärkeänä näyttönä ryöstöjutussa

Ville Galle kertoi, ettei ollut aikaisemmin tietoinen räppäri Cavallinin tekeimistä rikoksista.

Helsingin käräjäoikeudessa alkoi maaliskuun alussa kahden pääkaupunkiseudulla toimivan katujengin välistä väkivallan ja koston kierrettä käsittelevä oikeudenkäynti. Syyttäjän mukaan vastakkain ovat olleet helsinkiläinen 47-jengi ja espoolainen L-City.

Oikeudenkäynti jatkui tällä viikolla, kun someräppärinä tunnetulle helsinkiläiskatujengin johtohahmo Milan Jaffille, 22, luettiin syytteet törkeästä ryöstöstä ja törkeästä vapaudenriistosta.

Syytteiden mukaan Jaff ryösti yhdessä toisen helsinkiläiskatujengin johtohahmon, räppäri Cavallinina tunnetun miehen kanssa kolmannen miehen viime lokakuussa Helsingissä.

MTV Uutiset kertoi aiemmin tällä viikolla, että epäilty törkeä ryöstö tapahtui Jaffin hallussa olleessa henkilöautossa. Syytteen mukaan Jaff ja Cavallini uhkasivat uhria aseella ja veitsellä. Kaksikko vei uhrilta omaisuutta yli 9 300 euron edestä.

Lue ja kuuntele täältä lisää Jaffin ja Cavallinin tekemästä törkeästä ryöstöstä ja törkeästä vapaudenriistosta: Milan Jaffin tekemä epäilty ryöstö tallentui nauhalle: Kuuntele videolta, miten räppäri uhkasi tappaa uhrin

Cavallini on tuttu Cavallini & Shrty -hip hop -duosta. Vuonna 2020 debyyttialbuminsa julkaissut duo kuuluu JVG-kaksikko Jare Brandin ja Ville Gallen perustamaan PME records -levy-yhtiöön. JVG on myös featannut Cavallini & Shrtyn Hyvä päivä -kappaleella.

Ville Galle kertoi MTV Uutisille, ettei hän ollut tietoinen Cavallinin tekemistä rikoksista. Rap-artisti ei halunnut liiemmin kommentoida tapausta.

– En tiedä yhtään, onko se juttu kesken, niin en halua kommentoida sitä. En tiennyt tästä, tosi ikävä juttu, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja