Juonipaljastukset julki! Salkkarit-hahmo kokee mustasukkaisuutta kahta naista kohtaan

Kurkkaa Salkkareiden seuraavaan viikkoon! 0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Salatut elämät -sarjassa on jälleen luvassa yllättäviä käänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Ismo antaa Ressulle potkut kaupastaan. Ressu suuttuu Ismolle ja tekee radikaalin ratkaisun. Tinderissä Kari ihastuu Carmen-nimiseen naiseen ja lähettää tälle supertykkäyksen. Toiveikkaan Karin haaveet naisesta murtuvat, kun Carmen paljastuukin aivan toiseksi henkilöksi.

​​​​​​​


Viola ja Mira menevät Sievisille harjoittelemaan väittelyä koulutehtävää varten. Harjoitusväittelystä tulee kuitenkin heti oikea riita, kun Severi ja Benjamin alkavat haukkua toisiaan.

Noel on kutsunut Jirin ja Lindan illalliselle, koska haluaa kiittää Jiriä muuttoavusta. Camilla ei ole mielissään asiasta ja ilahtuu vielä vähemmän kaksikon törmätessä Sabrinaan. Sabrina naljailee Camillalle tuttuun tyyliinsä.

Lasse kiusaantuu, kun Ismo pyytää Juttaa liittymään heidän lounasseurakseen, mutta on naisen seurasta salaa myös mielissään. Jutta puolestaan tuskastelee salaa, sillä tuntee vetoa niin Ismoon kuin Lasseenkin.

Samuli, Aino ja Tale sopivat jatkavansa Viljamin etsintää salaa Victorialta. Kämppikset päättävät soittaa Viljamin läheisille selvittääkseen, onko kukaan kuullut tästä katoamisen jälkeen.

Ulla menee treffeille nuoren miehen kanssa. Gunnar puolestaan järkyttyy löytäessään Dahlian petipuuhista yllättävän henkilön kanssa. Gunnar kiusaantuu, kun Dahlia kärttää häneltä selitystä hotellihuoneeseen ryntäämiseen. Mustasukkainen Gunnar paheksuu Dahliaa ja Ullaa, mutta harmistuu, kun naiset tekevät selväksi, että heidän mieskuvionsa eivät kuulu Gunnarille.

Jakso 3687: Violan mutsi matsi matsaa, mutsi matsaa
Jakso 3688: Ullan almanakassa on junnuntai
Jakso 3689: Gunnars N´Roses
Jakso 3690: Jutan valinta
Jakso 3691: Ihanat miehet haudalla

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat