Jukka Poika paljastaa MTV:lle: Tästä syystä koti meni myyntiin

Jukka Poika ja Teija-puoliso ovat laittaneet Pohjois-Helsingissä sijaitsevan talonsa myyntiin. 

Helsingin Uutisissa kerrottiin tänään, kuinka Jukka Poika ja hänen avopuolisonsa Teija Stormi ovat laittaneet Pohjois-Helsingissä sijaitsevan omakotitalonsa myyntiin. Pariskunta oli ehtinyt asua talossa vain reilun kahden vuoden ajan.

MTV tavoitti Jukka Pojan asian tiimoilta.

– Vaikka meillä oli hyvä koti ja hyvällä sijainnilla, oli aika tehdä uusia suunnitelmia. Uusi talo rakennetaan tällä kertaa itse, Jukka Poika paljastaa.

Jukka Pojan mukaan päätös uudesta kodista syntyi, kun hyvä tontti sattui löytymään. Pariskunta on päättänyt jättää Helsingin taakseen, ja suuntaa nyt Turun seudulle maaseutumaisempiin maisemiin. 

– Seutu valikoitui kahdesta syystä: minä halusin ehdottomasti maaseudulle, sillä landella paljon asuneena koen, että se on minulle paras vaihtoehto. Teija puolestaan oli sitä mieltä, että jos maalle kerta lähdetään, muutetaan sitten lähemmäs Turkua. Siellä hänen perheensä ja ystäväpiirinsä ovat lähellä, Jukka Poika kertoo. 

Uuden talon rakennustyöt on tavoitteena aloittaa ensi vuoden alkupuolella. 

– Tavoitteena on saada kaikille riittävästi tilaa. Itse olen erityisen innoissani omasta studiorakennuksesta, joka tontille aiotaan myös rakentaa, Jukka Poika iloitsee. 

Katso täältä, miltä Jukka Pojan ja Teijan myynnissä olevassa kodissa näyttää. 

Lue myös:

    Uusimmat