Mainos

Juhannusaaton menoliikenne hiljentynyt

Juhannusaaton menoliikenne on hiljentynyt. Kuuden jälkeen illalla ruuhkia ei enää ollut. Helsinkiläinen vuonna 1947 syntynyt mies kuoli viime yönä Lopella rajussa ulosajossa. Muilta osin aaton menoliikenne on sujunut ilman vakavia onnettomuuksia.

Onnettomuuksien vähyyteen on vaikuttanut hyvä ja viileähkö sää, autoilijoiden valvonta tien päällä ja valistus, Tielaitoksen tiedotuskeskuksesta arvioidaan.

Liikenne jatkui vilkkaana pitempään kuin oli odotettu, sillä automäärien arvioitiin vähenevän teillä viimeistään kahden aikoihin. Menoliikenne on ollut vilkasta kello kolmeen asti iltapäivällä ja jonojakin muodostui pääkaupunkiseudulta ulos johtaville teille.

Nelostiellä Helsingistä Lahden suuntaan ajoi puolenpäivän jälkeen 1300 autoa tunnissa ja jonoja oli jonkin verran. Liikkuvan poliisin mukaan menoliikenne ruuhkautui puoliltapäivin hetkeksi peltikolarin takia. Kolari tapahtui Järvenpään jälkeen Ohkolan suoralla.

Menoliikenne oli vilkasta myös valtatie seitsemällä ja valtatie yhdellä, joilla puoliltapäivin kulki yli tuhat autoa tunnissa.

Suurin osa juhannukseksi maalle suunnanneista lähti matkaan jo eilen, jolloin useilla teillä oli jonoja ja ruuhkia.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.