Juhamatti Aaltoselta hurja paluuottelu, Lukko yllätettiin kotonaan – näin SM-liigassa pelattiin tiistaina

1:13
Videolla Kärppien 18-vuotiaan puolustajan Kasper Puution liigauran avausosuma. Juhamatti Aaltoselle jo illan neljäs syöttöpiste.

Tiistain SM-liigakierroksella katseet kääntyivät erityisesti Jyväskylään, jossa Juhamatti Aaltonen teki paluun tositoimiin ensimmäistä kertaa sitten maaliskuun. Aaltonen oli heti liekeissä, kun hän edustamansa Kärpät kaatoi JYPin lukemin 3–6.

Aaltonen allekirjoitti maanantaina loppukauden mittaisen sopimuksen Kärppien kanssa. Tiistaina hän oli heti uusvanhan seuransa mukana, kun Kärpät matkusti JYPin luo Jyväskylään.

Ja millaisen paluun Aaltonen tekikään.

0+4.

35-vuotias hyökkääjä alusti kaksi Mika Pyörälän osumaa. Tämän lisäksi hän nappasi syöttöpisteet Cody Kunykin ja Kasper Puution maaleihin. 

18-vuotiaalle Puutiolle osuma oli hänen liigauransa ensimmäinen.

Neljän pisteen iltaa viettänyt Aaltonen siirtyi kesken viime kauden Pelicansista Kärppiin. Hän ei pelannut ollenkaan alkusyksyn aikana.

Raumalla kotijoukkue Lukolla oli sauma nousta Liigan kärkeen kamppailussa KalPaa vastaan. Samalla raumalaiset jahtasivat jo kahdeksatta peräkkäistä kotivoittoa.

Toiveet ja haaveet murenivat, kun KalPa teki ryöstöretken kanaalin rannalle.

KalPa karkasi parhaimmillaan 1–3- ja 2–4-johtoon. Ajassa 57.36 Ville Heinola toi isännät vielä maalin päähän.

Tasoitus ei jäänyt myöskään kauas. KalPa ja sen maalivahti Eero Kilpeläinen kuitenkin kestivät viimeiset yritykset. Näin KalPa nappasi täydet pisteet mukaansa loppulukemin 3–4.

Tiistain SM-liigakierroksen tulokset:

JYP-Kärpät 3–6
Lukko-KalPa 3–4

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja