Joulun tunnelmaan pääset leipomalla herkullisia ikkunapipareita!
Ikkunaan voi leipoa myös syötäviä koristeita. Tee jokaiseen pipariin pienellä muotilla tai veitsellä reikä, siis ”ikkuna”. Laita paistettavaksi sopiva karkki ikkunaruuduksi, esim. Fazerin Ässämix sopii tähän.
Tee lisäksi pipariin pikkuinen reikä yläreunaan, esim. sukkapuikolla tai jollain tikulla. Paista piparit reikien teon ja karkin asettamisen jälkeen varovasti palamista välttäen
Käytä valmista piparitaikinaa tai tee taikina itse, alla paljon kyselty munaton pipariohje!
Perinteisen piparkakkutaikinan ohje
Munattoman piparkakkutaikinan ohje
n. 30 kpl
1 pkt Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikina
(500 g), margariini
tai
1 pkt Myllyn Paras Perinteinen Piparkakkutaikina
(500 g), voi
