Joulukalenteriin eksyi kiusallinen moka – vanhemmat paniikin vallassa: "Tarkistimme kahdesti, ettemme olleet avanneet väärää luukkua"

Britanniassa vanhempien keskuudessa ehti syntyä lievää paniikkia, kun joulukalenterin virheen takia lapset ajattelivat joulun koittavan jo kahden viikon päästä. Aiheesta uutisoi Mirror.

Lähtölaskenta jouluun aloitettiin viime viikonloppuna joulukalentereiden ensimmäisten luukkujen availun myötä. Jo nyt useat ihmiset ovat raportoineet pettymyksestään kalentereiden sisältöihin sosiaalisessa mediassa.

Nyt sosiaalisessa mediassa on valitettu myös erään Britanniassa myydyn kuvakalenterin toisen luukun sisällöstä, joka on hämmentänyt useita vanhempia. Kalenteriin on nimittäin eksynyt nolo virhe.

Katso alta video helppoon askarteluhittiin, joulukalenteripurkkeihin! (Artikkeli jatkuu videon alla.)

Joulukalenteripurkki on joulun hitti 0:34

Sen lisäksi, että kyseisen kalenterin luukkujen takaa paljastuu kauniita kuvia, luukkujen ovissa lasketaan, kuinka monta päivää jouluun vielä on.

Kalenterin valmistuksessa on kuitenkin sattunut ikävä virhe, sillä toisen luukun kohdalla lukee, että jouluun on enää 16 päivää. Todellisuudessa päiviä on kuitenkin 22.

Joulukalenteria on myyty brittiläisessä John Lewis -tavarataloissa, mutta sen on valmistanut lahjoja tuottava yritys Woodmansterne.

"Lapset olivat innoissaan kuullessaan, että joulu tulee aiemmin"

Ihmiset ovat ilmaisseet Twitterissä pettymyksensä kalenterin virheestä. Osalle se on kuitenkin aiheuttanut myös hiukan paniikkia, sillä lapset ovat luulleet joulun todella olevan jo kahden viikon päässä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hämmennystä (ja lievää paniikkia!), kun avasimme John Lewisin adventtikalenterin tänään. (Ja me tarkistimme kahdesti, ettemme olleet avanneet väärää luukkua), yksi pettynyt asiakas kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tyttären ensimmäinen adventtikalenteri meni hiukan pilalle sen takia, että joku ei osaa laskea, toinen twiittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Pieni virheellisyys adventtikalenterissanne toisena päivänä – lapset olivat innoissaan kuullessaan, että joulu tulee viikkoa aiemmin kuin tavallista, kolmas kirjoittaa.

Woodmansterne kommentoi Mirrorille, että he ovat pahoillaan sattuneesta virheestä. He pyytävät asiakkaita olemaan yhteydessä asian korjaamiseksi.

Myös kalenteria myyvä kauppaketju on luvannut rahat takaisin kaikille kalenterin ostaneille asiakkaille.

Lähteet: Mirror, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat