Minisuklaapatukoista tunnetun merkin joulukalenteri sisälsi minisuklaapatukoita – osa käyttäjistä pettyi karvaasti: ”Onko tämä jokin sairas pila”

16.2.52748065
Celebrations-kalenterin ykkösluukun takaa paljastui miniatyyri-Bounty. Kakkosluukussa oli mini-Snickers. Osa käyttäjistä pettyi karvaasti. Kuvituskuva. imago stock&people/ All Over Press

Asiakkaat valittivat, koska minisuklaapatukoistaan tunnetun merkin joulukalenterissa oli minisuklaapatukoita.

Joulukalenterin luukkujen avaaminen tekee joulukuun aamuista hieman tavallista juhlavampia. Jotkut Celebrations -kalenterin ostajista ovat kuitenkin pettyneet kalenterinsa sisältöön, kertoo The Scottish Sun.

Tiedätkö, kuinka Tupla avataan? Artikkeli jatkuu videon alla.


Bounty ja Snickers eivät lämmittäneet

Lehden mukaan Celebrations-kalenterin ykkösluukun takaa paljastui miniatyyri-Bounty. Kakkosluukussa oli mini-Snickers. Osa käyttäjistä pettyi karvaasti varsinkin kookoksen makuiseen suklaaseen.

– Onko tämä jokin sairas pila, Twitter-käyttäjä Deano ihmetteli Bountysta jakamansa kuvan ohessa.

– Millainen hirviö panee Bountyn ensimmäisen joulukalenteriluukun taakse? Joulu on peruutettu, nimimerkki Nia totesi.

Näin Nia suhtautui suklaaseensa. Jos video ei näy, katso se täällä.

”Anteeksi, mutten ollut varautunut tähän”. Jos video ei näy, katso se täällä.

"Voitteko kuvitella, että olisitte yksi näistä ihmisistä..."

Erikoisen valituksista tekee se, että Mars Corporationin merkin alla myydään myös esimerkiksi Celebrations-karkkipusseja, joissa on nimenomaan minisuklaapatukoita. Sekoituksessa on mukana pikkuversioita esimerkiksi Twixistä, Dovesta ja Milky Waysta.

Joulukalenteri on myös koristeltu patukoiden kuvilla, joten kalenterin sisällön ei pitäisi olla yllätys. Kaikille tilanteen ”traagisuus” ei olekaan auennut.

– Voitteko kuvitella, että olisitte yksi näistä ihmisistä, jotka ostavat tämän joulukalenterin ja sitten hermostuvat, kun sieltä löytyy Bounty ja Snickers? Mitä te odotitte, Lew Brown ihmettelee Twitterissä.

– Niin, mitä he ajattelivat, että näiden ovien takana olisi, tai minkään oven takana, Michael R miettii.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!