Joukkuekaveri otti lukua Patrik Laineen tykistä – vastasi jyrkästi suomalaisen vitsailuun: ”Ei mitään mahdollisuutta”

2:03

Edellisessä ottelussa Patrik Laineen tykinruoaksi joutunut Winnipeg Jets -sentteri Mark Scheifele vitsaili jo lupsakkaasti ennen viime yön peliä Toronto Maple Leafsia vastaan.

Scheifele vakuutti, että oli toipunut täyteen iskuun tällistä, jonka oli saanut Laineen laukauksesta Montreal-ottelussa. Tilanteessa maalin edessä päivystänyt kanadalainen sai ketjukaverinsa ampuman kiekon suoraan keskivartaalonsa ja jäi toviksi makaamaan jään pintaan.

Peli keskeytettiin, ja Scheifele nousi pienen luvunlaskun jälkeen pelikaveriensa auttamana takaisin tolpilleen.

– Kaikki hyvin. Onneksi hänellä on muffini (löysä veto). Kaikki hyvin, Scheifele vakuutti Sportsnetin julkaisemalla videolla ennen Toronto-ottelua.

Scheifele vastasi myös kipakasti Laineen kuittailuihin, joiden mukaan hänen blokkaamansa laukaus oli menossa vastustajan maaliin.

– Ei mitään mahdollisuutta. Ei mitään. Se oli itse asiassa menossa ohi. Tänä iltana hänen on haudattava tuollaisista paikoista, Scheifele napautti pilke silmäkulmassaan.

Haastattelun vanhentuessa Scheifele vakavoitui hieman puhuessaan yhteispelistään Laineen kanssa. Hän painotti suomalaislaiturin kehittyneen kokonaisvaltaisessa pelaamisessaan.

– On tärkeää olla tasaisesti hyvä jatkuvasti. Olen yrittänyt opettaa häntä olemaan jatkuvasti oikeassa paikassa. Se helpottaa tilannetta aina kun saa kiekon vaikeassa paikassa ruuhkan keskellä ja tietää, missä apumiehet ovat. Se on tärkein juttu, jota yritän tällä hetkellä opettaa hänelle, Scheifele kertoi.

Winnipeg Jets voitti Toronto Maple Leafsin viime yön ottelussa lopulta voittomaalikisan jälkeen 4–3. Laine napautti oman rankkariyrityksensä verkon perukoille viileällä rannelaukauksella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja