Jottei Halloween menisi kepposeksi...

Alkaako menojalkasi vipattaa liikaa bileillan lähestyessä? Halloween-teemabileet voivat aiheuttaa hirviömäisiä käytösmokia ja aamuksi kunnollisen zombikooman. Marie Claire -lehti neuvoo, miten Halloweenin juhliminen sujuu mukavissa merkeissä.

Älä pukeudu playboy-pupuksi. Jätä myös irstaan nunnan ja hoitajan vermeet kaappiin, sillä ne ovat harvoin tyylikkäitä ja sitäkin useammin halvan näköisiä. Älä myöskään nimeä Halloween-bileidesi boolia "Nunnan nänniksi". Tähän tuskin tarvitsee kertoa syytä...

No, hyvä on: jos sinun on suorastaan pakko saada pukeutua tuhmaksi sihteeriksi, muista eläytyä rooliisi! Sama sääntö pätee muihin asuihin: kanaemoksi pukeutuneen on turha ketkuttaa eroottisesti tanssilattialla.

Älä myöskään pakota miestäsi pukeutumaan kanssasi yhteensopivaan asuun tai rääkkää kissaasi pienellä oi-miten-suloinen-se-onkaan-peruukilla.

Yllätysstrippausta?

Pukusi ei oikeuta sinua öykkäröimään. Vaikka sinulla on naamari päässäsi, pidä järki kädessä! Jos et antaisi miesten juoda shotteja navastasi ilman Xena-asuasi, älä anna heidän juoda niitä nytkään.

Lähde kotiin muumioksi puetun komistuksen kanssa vain jos olet varma, ettei hän näytä muumiolta puvun allakin. Jos muumiolta näyttäminen ei häiritse sinua, anna mennä!

Muista myös, ettei oma pukusikaan suojaa sinua kaikelta. Vessapaperimuumio tarvitsee asunsa alle muutakin kuin alusvaatteet, ellet sitten halua yllättää seuruettasi striptease-esityksellä!

Päivitä varastot

Jos juhlapaikalla leikitään omenoiden kalastamista vesiämpäristä, hoida homma kotiin heti. Omenaämpärin vesi ei kuudentoista leikkijän jälkeen ole kovin hygieenistä. Älä myöskään tunge kättäsi aivoja tai sisäelimiä imitoivaan spaghettikulhoon (yök!).

Jos lapset vaativat karkkia tai kepposta, älä jakele rusinoita tai omenoita. Halloweenin on tarkoitus olla hauska juhla, ei terveysintoilijoiden sielunmessu. Lisäksi kunnolliset karkit säästävät sinut kepposilta. Päivitä karkkivarastosi ajoissa; edellisvuotisia karkkeja ei voi jaella "kepposen" nimissä.


MTV3 Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja