Jos Verstappen läksytti hölmöillyttä poikaansa Max Verstappenia

Max Verstappenin olisi pitänyt pitää suunsa kiinni Red Bull -kuskille rangaistuksen tuoneesta tilanteesta, hollantilaistähden isä Jos Verstappen näkee. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Yhdysvaltain GP suorana 1.-3.11.
Pe: 1. harjoitukset klo 17.55, 2. harjoitukset klo 21.55
La: 3. harjoitukset klo 19.55, aika-ajot klo 22.55, ennakkotunnelmat klo 22.00
Su: Yhdysvaltain GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Max Verstappen ajoi Meksikon GP:ssä paalupaikalle, mutta putosi 4. lähtöruutuun saatuaan rangaistuksen Valtteri Bottaksen kolaripaikan ohittamisesta varomattomasti. Verstappen ei huomioinut keltaisia lippuja, vaan ajoi Bottaksen ohi kaasu pohjassa. 

Lehdistötilaisuudessa Verstappen kommentoi tilannetta ylimielisesti. Hän tunnusti, ettei jarruttanut sääntöjen mukaisesti ja antoi ronskeja lausuntoja turvallisuusasioihin liittyen. 

– Olemme keskustelleet lehdistötilaisuudesta, Jos Verstappen kommentoi poikansa sanomisia Ziggo Sportille. 

– Mielestäni hänen ei olisi pitänyt sanoa mitään. Max myös sanoi, ettei hän nähnyt keltaisia lippuja, minkä ymmärrän, sillä yleensä tiimi informoi kuljettajaa näistä asioista. Hän myös näki muitakin kuskeja, jotka eivät nostaneet jalkaa kaasulta, joten Max oli pettynyt, että vain hän sai rangaistuksen. 

Jos Verstappen sanoo tämän olevan uusi oppihetki pojalleen. 

– Hänen pitää pelata aikaa ensi kerralla. Max puhuu joskus tunteikkaana suunsa puhtaaksi, mikä kuvastaa hänen luonnettaan, mutta tämä ei ole aina järkevä ratkaisu huippu-urheilussa. On hienoa, että Max on suorapuheinen, mutta tällä kertaa hänen ei olisi kannattanut sanoa mitään, Jos Verstappen summaa. 

Verstappen oli kisassa lopulta kuudes. MM-sarjassa hän majailee viidentenä. 

Lähde: grandpx.news


Lue myös:

    Uusimmat