Joona Jalkaselle huumetuomio: Sekoilu hävettää

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi Jalkasen huumausainerikoksesta sakkotuomioon.

Joona Jalkanen selvisi huumausainerikoksesta sakkorangaistuksella, vaikka syyttäjä vaati hänelle vähintään puolen vuoden ehdollista vankeusrangaistusta. Lokakuussa tehdyssä kotietsinnässä Jalkasen kotoa löydettiin kannabiskasveja, marihuanaa sekä huumausaineeksi ilman reseptiä luokiteltuja lääkkeitä.

80 päiväsakkoon tuomittu Jalkanen on tyytyväinen oikeuden ratkaisuun, ja toivoo asian nyt jäävän menneisyyteen.

– Haluan jättää tämän asian nyt taakseni. ja katsoa tulevaisuuteen. Omista virheistään pitää oppia ja viisastua. Kukaan meistä ei ole täydellinen. Kyllähän tällainen sekoilu hävettää, Jalkanen tunnustaa.

Managerina toimiva Jalkanen ei halua ruotia paljon julkisuutta saanutta asiaa sen enempää julkisuudessa.

– Asioita ei saa tekemättömäksi, vaikka haluaisinkin. Tästä on nyt opittu ja kannan omien tekojeni seuraukset. Nyt tämä asia jätetään kuitenkin taakse ja kesää kohti mennään paremmilla fiiliksillä.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen ja syyttäjä voi halutessaan valittaa tuomiosta hovioikeuteen. Jalkanen toivoo kuitenkin, että asiaa ei jatkettaisi korkeimmissa oikeusasteissa.

– Toivottavasti tämä olisi nyt tässä.

Joona Jalkanen toimi aiemmin isänsä, edesmenneen laulajalegenda Kari Tapion managerina. Nykyisin hän toimii veljensä Jani Jalkasen managerina ja keikkamyyjänä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat