Johnny Deppin muuttunut ulkonäkö huolestutti – läheinen rauhoittelee: "Mitään syytä huoleen ei ole"

Alice Cooper esiintyy kesäkuussa Helsingissä superkokoonpanon kanssa 0:37

Johnny Deppin terveydentilasta heräsi huoli, kun kuvat riutuneesta näyttelijästä levisivät netissä.

VIDEO: Alice Cooper esiintyy kesäkuussa Helsingissä superkokoonpanon kanssa.

Helsingin Kaisaniemeen yhtyeensä Hollywood Vampires kanssa saapuva Johnny Depp on herättänyt faneissaan ja läheisissään huolta kolkon ulkonäkönsä vuoksi. Depp kuvattiin posket lommollaan riutuneen näköisenä antamassa nimikirjoituksia Berliinissä 3. päivä kesäkuuta.

Nyt näyttelijää lähellä oleva lähde väittää E Online -sivustolle Deppin olevan täysin terve. Aiemmin Deppin ystävät kertoivat kiertue-elämän vaihtelevat aikataulut ja kovan juhlimisen vaikuttavan tähden terveyteen negatiivisesti.

– Mitään syytä huoleen ei ole, lähde kertoi.

Riutuneen ulkonäön on myös spekuloitu johtuvan siitä, että Depp laihduttaisi jotakin uutta roolia varten. Tämä on melko yleistä Hollywoodissa, jossa näyttelijät joutuvat usein muokkaamaan kehoaan rooliensa vuoksi. Näyttelijän lähipiiristä huomautettiin, että hän on ajanut sekä partansa, että hiuksensa pois, mikä saa hänet näyttämään laihemmalta.

Deppin on määrä soittaa yhtyeineen Kaisaniemen puistossa 9. kesäkuuta. Kollektiivissa soittavat Ihmeotukset -elokuvissa Grindelwaldin roolissa nähtävän Deppin lisäksi rock-legenda Alice Cooper sekä Aerosmith-kitaristi Joe Perry.

Lähde: E Online

Lue myös:

    Uusimmat