Järkyttävät kuvat: Suomeen saapuvan Johnny Deppin muuttunut ulkonäkö huolestuttaa

Alice Cooper esiintyy kesäkuussa Helsingissä superkokoonpanon kanssa 0:37

Johnny Deppin lähipiiri sekä fanit ovat huolissaan näyttelijän terveydestä.

VIDEO: Alice Cooper esiintyy kesäkuussa Helsingissä superkokoonpanon kanssa

Näyttelijä-muusikko Johnny Depp on kauhistuttanut läheisiään sekä fanejaan tuoreilla kuvilla, joissa tähti näyttää laihalta ja raihnaiselta. 54-vuotiaan Deppin ystävät uskovat, että miehen rokkarin elämäntavat ovat syypää tilanteeseen. 

Depp aiheutti todellisen huolestumisen aallon, kun hän otti selfieitä faniensa kanssa Pietarissa Venäjällä hiljattain. Näyttelijä näyttää kuvissa erittäin laihalta ja kalpealta. Erään naisen julkaisemassa Instagram-kuvassa useat Deppin fanit ovat ilmaisseet huolensa miehen hyvinvoinnista. 

– Voi luoja, toivon että hän on kunnossa. 

– En olisi tunnistanut häntä. 

Jotkut kommentoijat pohtivat myös onko Depp laihduttanut kenties jotakin tulevaa roolia varten. Deppistä sunnuntaina 3. kesäkuuta Berliinissä otetut kuvat ovat kuitenkin järkyttäneet ihmisiä entisestään.

Deppin ystävät eivät usko miehen olevan sairas, mutta ovat sitä mieltä, että näyttelijä polttaa kynttiläänsä kummastakin päästä. 

– Johnnyllä on paljon stressiä ja hän juhlii rankasti. Kun Johnny on sinkku, hänellä ei ole ketään joka hallitsisi häntä, joten hän voi heittäytyä melko villiksi jos hänet jätetään keskenään omien suunnitelmiensa kanssa, Deppin läheinen kertoo. 

– Asiaa ei auta se, että hän on nyt kiertueella. Kun Johnny soittaa yhtyeensä kanssa hän tykkää todella heittäytyä rock 'n roll -elämäntyyliin, mikä todella voi vaikuttaa merkittävästi hänen terveyteensä ja hyvinvointiinsa. 

Deppin läheisen lähteen mukaan näyttelijän ystävät ovat huolissaan siitä, ettei Depp syö kunnolla ollessaan tien päällä. Tämän lisäksi läheisten mukaan hämmentävään ulkonäköön on voinut vaikuttaa myös se, että Depp on juuri ajanut partansa ja hiuksensa, minkä takia hän näyttää laihemmalta, kuin oikeasti onkaan. 

Deppin on tarkoitus esiintyä Hollywood Vampires -yhtyeensä kanssa sunnuntaina 10. kesäkuuta Helsingin Kaisaniemessä.

Lähde: Hollywood Life 

Lue myös:

    Uusimmat