Huolta herättänyt megatähti Johnny Depp viikonloppuna Suomeen – Hollywood Vampires esiintyy Helsingissä

Alice Cooper esiintyy kesäkuussa Helsingissä superkokoonpanon kanssa 0:37

Johnny Deppin, Alice Cooperin ja Aerosmith-kitaristi Joe Perryn johtama Hollywood Vampires esiintyy sunnuntaina Helsingissä. Tiedotteen mukaan yleisöä saapuu paikalle tuhansia henkiä.

Alice Cooper täytti helmikuussa 70 vuotta. Katso video yllä.

Superkokoonpano Hollywood Vampires esiintyy sunnuntaina 10. kesäkuuta Helsingissä Kaisaniemen puistossa.

Ennen Suomeen saapumistaan Johnny Deppin, Aerosmithin kitaristi Joe Perryn ja Alice Cooperin johtama yhtye esiintyy vielä kolmena peräkkäisenä päivänä muissa Pohjoismaissa: keskiviikkona Göteborgissa, torstaina Tukholmassa ja perjantaina Kööpenhaminassa.

Ennen Hollywood Vampiresia Kaisaniemessä nähdään lavalla kotimaisia nimiä. Lämmittelijöinä nähdään Lost Society, The Local Band sekä Michael Monroe.

Hollywood Vampires nousee lavalle tiedotteen mukaan noin kello 20.20. Konsertti päättyy kello 22 mennessä.

Viime päivinä on uutisoitu, että Johnny Deppin lähipiiri sekä fanit ovat huolissaan näyttelijän terveydestä. Tuoreissa kuvissa tähti näyttää laihalta ja raihnaiselta.

Deppin, 54, ystävät uskovat, että miehen rock'n'roll-elämäntavat ovat syypää tilanteeseen. 

Deppin ystävät eivät usko miehen olevan sairas, mutta ovat sitä mieltä, että näyttelijä polttaa kynttiläänsä kummastakin päästä. 

– Johnnyllä on paljon stressiä ja hän juhlii rankasti. Kun Johnny on sinkku, hänellä ei ole ketään joka hallitsisi häntä, joten hän voi heittäytyä melko villiksi jos hänet jätetään keskenään omien suunnitelmiensa kanssa, Deppin läheinen kertoo.

– Asiaa ei auta se, että hän on nyt kiertueella. Kun Johnny soittaa yhtyeensä kanssa hän tykkää todella heittäytyä rock 'n roll -elämäntyyliin, mikä todella voi vaikuttaa merkittävästi hänen terveyteensä ja hyvinvointiinsa. 

Deppin lähellä olevan lähteen mukaan näyttelijän ystävät ovat huolissaan siitä, ettei mies syö kunnolla ollessaan tien päällä.

Lue myös:

    Uusimmat