John Tortorellalta yllättävä kommentti Patrik Laineesta – onko tämä jonkin uuden alku vai hätähuuto?

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine ei saa edelleenkään tehorintamalla paljon aikaiseksi, mutta John Tortorella kehui häntä muuten. 

Patrik Laine laukoi neljä kertaa mutta jäi vaille tehopisteitä, kun Columbus Blue Jackets hävisi Tampa Bay Lightningille 2–3.

Valmentaja John Tortorellan mukaan Laine pelasi silti parhaan ottelunsa Blue Jacketsin riveissä.  

Laine teki maaliskuussa pelaamissaan 14 ottelussa vaatimattomat tehopisteet 1+3. Tappio Lightningille oli Laineella neljäs perättäinen peli ilman tehopisteitä, mutta nyt hänet siirrettiin pelaamaan samaan ketjuun Eric Robinsonin ja Max Domin kanssa.

– Toivottavasti voimme pysyä yhdessä jonkin aikaa, että saamme rakennettu kemiaa, Domi sanoi.

Lindellillä kävi tuuri

Esa Lindell ja Miro Heiskanen laukoivat maalit, kun Dallas Stars kukisti Nashvillen maalein 4–1 ja katkaisi Predatorsin kuuden ottelun voittosarjan NHL-jääkiekkoliigassa.
Lindell vei Starsin 1–0-johtoon Blake Comeaun syötöstä sijoittamalla rannelaukauksen sisään runsaan kahden ja puolen minuutin pelin jälkeen.

–  Se vain tapahtui viime sekunnilla. Pyysin kiekkoa häneltä heti, mutta hän piti sitä vielä, ja sitten minulla oli hiukan tuuria, että sain kiekon. Minulla oli hetki aikaa katsoa minne laukoa, Lindell kertasi NHL:n nettisivuilla.

Hintziltä komea syöttö

Dallasin 2–1-maalin laukoi Jason Robertson Roope Hintzin poikittaissyötöstä. Hintz on joutunut jättämään kauden aikana pelejä väliin häntä vaivanneen vamman takia, mutta kentälle päästessään suomalaishyökkääjä on vaarallinen. 

–  Hintz on mahtava pelaaja. Hän tekee valtavasti ketjumme eteen. Hän on parhaimmillaan joka ilta, se nähtiin taas. Hän luo tilanteita. Häntä ei voi kehua liikaa, Dallasin kapteeni Jamie Benn kiitti.

Heiskanen laukoi ottelun viimeisen maalin tyhjään verkkoon kolmannen erän lopulla. Dallas oli hävinnyt kolme edellistä otteluaan.

–  Mikä tahansa voitto tuntuu hyvältä nyt. Saimme paljon hyviä suorituksia jokaiselta pelaajalta tänä iltana, kapteeni Benn sanoi.

Nashvillen maalivahti Juuse Saros torjui 27 laukausta 30:stä.

– Mielestäni teimme paljon hyviä asioita. Ensimmäinen ja tärkein asia on, että ymmärrämme mitä meidän täytyy tehdä voittaaksemme pelejä ja ollaksemme vaikea vastustaja. Tämän pelin opetus oli, että emme ole niin hyvä jääkiekkojoukkue, Nashvillen päävalmentaja John Hynes sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat