John pysähtyi auttamaan miestä, jonka pyörä oli rikki – tajusikin pian jotain yllättävää

John pysähtyi korjaamaan tuntemattoman miehen pyörää, jonka kuitenkin yllättäen tunnisti omaksi menopelikseen.

John Devlin ei jättänyt kanssaihmistään pulaan. 64-vuotias John sai kuitenkin kokea karun herätyksen pysähdyttyään auttamaan miestä, jolla oli ongelmia pyöränsä kanssa, kertoo The Scottish Sun.

Lähti kotiin yövuorosta ja päätti auttaa vierasta miestä

Glasgow'ssa asuva John oli kesäkuisena aamuna ollut matkalla kotiin yövuorosta, kun hän havaitsi keskellä katua miehen. Tämä oli polvillaan pyöränsä vieressä ja vaikutti korjaavan sitä. Avulias John päätti pysähtyä.

– Tarvitsetko apua, voin auttaa korjaamaan sen, John totesi.

Pyörä oli varastettu pihavajasta samana aamuna

Mies kertoi vian olevan ohjaustangossa. Kun John kumartui auttamaan, hän tajusi yhtäkkiä tuijottavansa tuttua pyörää. Menopelissä oli tuttuja tarroja; jopa siitä roikkuva kypärä vaikutti tutulta.

Pyörä oli Johnin. Se oli varastettu hänen pihavajastaan samana aamuna; John ei tiennyt tätä, koska oli ollut yön töissä.

– Tämä on minun pyöräni, John totesi vorolle.

Katso myös: Mersu-mies oli jyrätä Joonaksen Tampereella – näinköhän juttutuokiosta oli apua? Juttu jatkuu videon alla.

Mersu-mies oli jyrätä Joonaksen Tampereella – näinköhän juttutuokiosta oli apua? 0:46
Joonas Olli oli pyöräilemässä 1.3.2021 iltapäivällä puoli neljän aikoihin Tampereen keskustassa pitkin Itsenäisyydenkatua, kun vasemmalta sujahti ohi tumma Mercedes-Benz lähes hänen jalkaansa hipoen. Olli päätti puhuttaa kuljettajaa.

Myönsi tekonsa

Pyörävaras ei suostunut luovuttamaan; hän lähti pakoon John perässään. Mies, Paul Hartey, kuitenkin napattiin kiinni myöhemmin.

Oikeuskäsittelyn mukaan Paul oli myös vetänyt tilanteessa esiin veitsen, jota hän ei kuitenkaan Johnin onneksi käyttänyt.

Paul oli tapahtuma-aikaan päihtynyt, eikä hän kertomansa mukaan muistanut tapahtuneen yksityiskohtia. Mies kuitenkin myönsi sekä murtautuneensa vajaan että kantaneensa veistä. Hän sai 15 kuukauden tuomion.

Katso myös: Kumpi väistää, auto vai pyörä? Tässä selkeät vastaukset!

Kumpi väistää, auto vai pyörä? Tässä selkeät vastaukset! 1:31

Lue myös:

    Uusimmat