Joanna Kuvaja tuuraa syöpäsairasta Heidi Sohlbergia tv-töissä: Ymmärrettävistä syistä hän on sivussa

Joanna Kuvaja kertoo syksyn alkaneen hyvin työntäyteisissä merkeissä. Omien tv-töiden lisäksi hän on tuurannut Elixirissä Heidi Sohlbergia. 

Heidi Sohlberg on siirtynyt sivumpaan Elixir-liikuntaohjelmasta, sillä hän sairastui rintasyöpään, jota hoidetaan parhaillaan. Hänen hyvä ystävänsä Joanna Kuvaja on hoitanut nyt suurempaa ruutua ohjelmassa Heidin keskittyessä paranemiseen. 

– Hän ei ole kokonaan siirtynyt siitä pois, mutta ymmärrettävistä syistä hän on vähemmän mukana ja minä tuuraan.

Joannan syksy on alkanut muutoinkin kiireisissä merkeissä. 

– Tehdään paljon tv-ohjelmia. Teknavin kuvaukset alkoivat viime viikolla, ravit pyörivät viikoittain, joissa minulla on iso panos, ja Elixiriä teen nyt myös enemmän, kun Heidi on siitä siirtynyt sivumpaan.

Joanna Kuvaja on kiireiltään ehtinyt kuitenkin urheilemaan paljon. Hän kävi toissa viikolla juoksemassa puolimaratonin Tukholmassa. 

– Urheilu rentouttaa. Kun oli tuo puolimaraton projekti, niin siinä tuli muutaman kuukauden ajan käytyä säännöllisesti lenkillä. Alkuun se tuntui aivan kamalalta, kunnes kunto lähti nousemaan. Se oli puolivaikeaakin. Sitten siitä alkoi saada sellaisen oman ajan ja siitä tuli todella vapauttavaa. Siinä pystyy ajattelemaan ja jäsentelemään. 

Lue myös:

    Uusimmat