Jessica jakoi tunteikkaan kuvan isoäidin ja lapsenlapsen ensikohtaamisesta – välissä lasiovi: "Kukaan meistä ei odottanut tällaista"

1:09
Videolla kerrotaan naisesta, joka joutui hyvästelemään äitinsä FaceTimen välityksellä.

Kanadalainen bloggaaja Jessica julkaisi kuvan, jossa hänen äitinsä ja tyttärensä kohtaavat ensimmäistä kertaa. Jessicaa haastatteli Good Morning America -sivusto.

Our Mama Village  -blogia kirjoittava Jessica jakoi Instagramissa koskettavan kuvan tyttärensä ja äitinsä Sandran ensimmäisestä kohtaamisesta ikkunalasin läpi. Koska Sandralla ja Jessican isällä oli todettu aiemmin koronavirus, he eivät voineet tulla tytön lähelle.

Kanadan Ontariossa asuva kahden lapsen äiti Jessica kertoo, että provinssi on suljettu pandemian takia. Hänen miehensä tekee töitä kotoa käsin, ja hän itse on vapaalla synnytyksen takia.

Jessican vanhemmilla todettiin koronavirus

Kun Jessica meni synnyttämään nuorimmaisensa, hänen äidillään ja isällään todettiin koronavirus.

– He olivat melko sairaita ja karanteenissa kotona. Heidän ei tarvinnut olla sairaalassa, mikä on mahtavaa, mutta olin huolissani äidistäni, koska hänellä on astma.

Kohtaaminen lasioven avulla

Nyt vanhempien vointi on parantunut. Pääsiäissunnuntaina Sandra tuli tervehtimään lapsenlastaan lasioven taakse. 

– Hän on mahtava isoäiti, ja hän rakastaa lapsenlapsiaan todella paljon, Jessica kirjoittaa.

– Hän on tärkein tukipilarini.

Jessica jakoi kuvan kohtaamisesta Instagramissa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

”En olisi ikinä uskonut, että ensimmäinen kerta, jolloin vanhempani tapaisivat tyttäreni, tapahtuisi lasioven läpi. Kukaan meistä ei odottanut tällaista", Jessica kirjoitti.

Jessica pohti ensin, julkaisisiko kuvaa, koska hetki oli niin henkilökohtainen. Hän kertoo saaneensa viestejä monilta, jotka olivat käyneet läpi saman. Kuva on saanut paljon kiitoksia. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja