Oppilaat joutuivat eristyksiin koteihinsa koronaviruksen takia Teksasissa – opettaja päätti yllättää kaikki suloisella tavalla

Koronakriisi on nostanut esiin suomalaisten halun auttaa erityisesti ikäihmisiä 1:54
Koronavirus on herättänyt ihmisten auttamishalun.

Yhdysvaltalainen opettaja päätti piristää oppilaitaan koronaviruksesta johtuvan eristäytymisen aikana. 

Teksasilaisessa alakoulussa työskentelevällä Brandy Hurtadolla on ollut tapana soittaa videopuhelu kaikille oppilailleen kerran päivässä. Koronavirusepidemian takia lapset ovat kotona.

Puheluiden tarkoitus on, että Brandy voisi auttaa heitä läksyjen kanssa. Oppilailla olisi myös mahdollisuus kertoa hänelle kaikkea, mikä mieleen juolahti.

Erään videopuhelun aikana yksi oppilaista kysyi, voisiko hän tulla käymään.

– Jutellessani erään oppilaani kanssa huomasin, että häntä vaivasi jokin. Hän sanoi, että hänellä oli ikävä minua ja kyysi, voisinko tulla tapaamaan häntä, Brandy kertoo Good Morning America -sivustolle.

Päätti yllättää kaikki oppilaat

Brandy halusi noudattaa ohjeistusta sosiaalisesta eristäytymisestä. Niinpä hän keksi idean, jolla voisi käydä jokaisen oppilaansa luona.

– Ajattelin, että okei, välimatka säilyy, jos olen autossani ja he kuistillaan. Puhuin oppilaiden vanhemmille ja pyysin heitä pitämään yllätyksen salassa.

20. maaliskuuta Brandy ajoi jokaisen oppilaansa talon ohi mukanaan kyltti, jossa luki: ”I miss you”, ”kaipaan sinua”. Brandy kertoi ajaneensa ympäri Balch Springsiä ja jopa naapurikaupunkeihin. Jos jotkut oppilaat eivät olleet juuri silloin kotona, hän odotti, että he tulisivat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Huoltajat tulivat lasten kanssa etuovelle ja ottivat kuvia opettajan visiitistä. Myöhemmin kuvia jaettiin Facebookiin.

"Oppilaat menevät kaiken edelle"

Brandy kertoo Good Morning America -sivustolle, että hän halusi oppilaiden tietävän, kuinka paljon hän välittää heistä tänä pelottavana aikana. 

– Koulumme ydinarvoihin kuuluu se, että oppilaat menevät kaiken edelle ja suhteemme heihin on kaikkein tärkeintä.

6-vuotias oppilas ilahtui

Ensimmäistä luokkaa käyvä 6-vuotias Salmon kertoo Good Morning Americalle, että opettajan näkeminen piristi hänen päiväänsä.

– Olin iloinen, koska kaipaan häntä ja tykkään käydä koulussa. Minusta on kivaa, että hän auttaa minua.

Rehtorikin kiittelee

Koulun rehtori Jennifer LaPlante kertoo, että kaikki opettajat kiittelevät Brandya hänen luovuudestaan.

– Sanon tämän päivittäin. Olen iloinen, että minulla on näin upeita työntekijöitä ja olen todella ylpeä heistä. 

Jenniferiä Brandyn ele ei yllättänyt.

– Tällaisia he ovat. He tekevät työtään intohimolla.Brandy kertoo olevansa iloinen siitä, että hän voi tuoda pienen palan ”normaaliutta” ja onnea oppilailleen.

– Tämä pandemia stressaa meitä kaikkia. Opettajien piti kääntää opetus ylösalaisin vain muutamassa tunnissa. Annoin oppilailleni palan normaaliutta ja joskus se voi olla lapsille todella tärkeää. He eivät saisi traumatisoitua kaikesta, mitä täällä tapahtuu.

Lue myös:

    Uusimmat