88-vuotias Norma vietti syntymäpäivänsä yksin koronakaranteenissa – ei suostu lannistumaan tilanteesta: "En tiedä, miksi kaikki parkuvat, en ollut surullinen"

Pojat yllättivät isänsä syntymäpäivämainoksella – mies sai yli 20 000 puhelua 0:48
Pojat ostivat tienvarteen mainoskyltin isänsä puhelinnumerolla, jotta ihmiset onnittelisivat häntä tämän syntymäpäivänä. Pila onnistui yli odotusten: mies sai yli 20 000 puhelua!

Norman syntymäpäivävideosta tuli hetkessä hitti. Videolla 88-vuotias juhlistaa itsekseen omaa juhlapäiväänsä.

Kuten niin monet muutkin iäkkäät, myös 88-vuotias Norma viettää nyt paljon aikaa yksin. Norma Gregotio on koronaviruksen vuoksi kotona itsekseen, ja naisen syntymäpäiväkin osui juuri karanteenin aikaan, kertoo Good Morning America.

Lauloi itselleen onnittelulaulun

Norma päätti kuitenkin ottaa juhlasta mahdollisimman paljon irti. Teknologiatietoinen isoäiti kuvasi itseään laulamassa syntymäpäivänsä kunniaksi.

Videolla Norma sytyttää saamansa kukkaiskakun kynttilät ja kertoo saaneensa paljon syntymäpäiväkortteja ja muita muistamisia. Lopuksi hän lurauttaa onnittelulaulun itselleen.

Videon Norma lähetti 22-vuotiaalle lapsenlapselleen Jessicalle.

Ihastutti miljoonia TikTokissa

Jessican mukaan perhe ei kenties voi olla Norman kanssa, mutta he lähettivät tälle kukista koostuvan kakun tilauspalvelun kautta.

– Hän oli kiitollinen ja päätti nauhoittaa itsensä laulamassa "paljon onnea vaan" ja lähettää sitten videon minulle ja muulle perheelle sähköpostitse, Jessica kuvaa.

– Video oli niin söpö, ja päätin julkaista sen.

Jessica latasi videon TikTok-videopalveluun. Hän oletti, että se ei johtaisi mihinkään. Pian Norman virtuaalisyntymäpäivillä oli kuitenkin vieraita tungokseksi asti: nopeasti kahdeksan miljoonaa ihmistä näki videon, ja se levisi myös medioihin.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"En ole tähti, olen galaksi!"

Jessica kertoi somesuosiosta isoäidilleen puhelimessa ja paljasti, että Normasta on tullut tähti.

– Hän vastasi "en ole tähti, olen galaksi". Hän rakastaa huomiota. Hän on hyvin iloinen ja yllättynyt, Jessica kuvailee.

New Jerseyssä asuva Norma itse kertoi pilke silmäkulmassa olevansa pettynyt siihen, että perhe lähetti kukista valmistetun kakun herkkujälkiruoan sijaan.

– Päätin tehdä sen (nauhoituksen), koska osaan. Olen 88, mutta osaan käyttää Skypeä, WhatsAppia ja TikTokia, Norma kehui.

"Olen aina iloinen, en ollut surullinen"

Norma haluaakin nyt kertoa tuoreille faneilleen, ettei ollut surullinen, vaikka olikin juhlapäivänään yksin.

– En tiedä, miksi kaikki parkuvat. Olen aina iloinen, en ollut surullinen. Minulla on filosofia: joka aamu, kun herään, sanon "kiitos, Luoja, että annoit minulle vielä yhden päivän". Joka ilta nukkumaan mennessäni sanon "kiitos, Luoja, että annoit elää tämän päivän", nainen toteaa.

Vuonna 1932 syntyneen Norman mukaan sota-ajan kokemukset auttavat häntä elämään koronakriisin keskellä.

– Ole onnellinen siitä, mitä sinulla on, kannusta tutkijoitamme, jotka tekevät työtä löytääkseen rokotteen. Kun tämä on ohi, nautin kupin kahvia tai Cokiksen, tai jopa lasin viiniä terassillani. Miten olisi?

Lue myös:

    Uusimmat