Jessica Alba avioitui perheeltään salaa

Monen miehen sydän särkyi tällä viikolla, kun yksi maailman himotuimmista naisista, näyttelijä Jessica Alba karautti salaa naimisiin kultansa Cash Warrenin kanssa. Pariskunta järjesti hyvin pienimuotoiset häät maanantaina, Alban tiedottaja Brad Cafarelli kertoi People-lehdelle.

Lehden lähteen mukaan rakastavaiset vihittiin Beverly Hillsin oikeustalolla vihreän silkkikatoksen alla.

Vihkipari oli pukeutunut tilaisuuteen nähden vaatimattomasti. Alba vannoi vihkivalansa pitkässä, sinisessa mekossa hiukset poninhännälle kiedottuna. Sulhasella oli päällä valkoinen paita ja ruskeat housut.

– Jessica näytti onnelliselta, mutta hermostuneelta, Peoplen lähde kuvaili.

Jessica Alba oli onnistunut pitämään hääsuunnitelmansa niin hyvin salassa, ettei edes hänen veljensä tiennyt tähden avioliitosta ennen kuin juorutoimittaja soitti hänelle.

– Minun siskoni (on mennyt naimisiin)?! Minun pitää soittaa hänelle, Josh Alba totesi Us Weekly -lehdelle, kun toimittaja soitti tähden velipojalle tiistaina.

Latina.com-nettisivuston perusteella myöskään Alban isä ei ollut erityisen tietoinen tyttärensä suuresta askeleesta.

– Minusta se on hyvä uutinen hänelle. Olen iloinen hänen puolestaan. Hän on kaunis tyttö. Olen hänen isänsä ja onnellinen hänen puolestaan, tapahtui mitä vain, näyttelijän isä totesi sivustolle.

– Tilaisuus oli piilotettu hyvin paparazzeilta ja monilta muita, Mark Alba tunnusti.

Alba ja Warren tutustuivat toisiinsa Fantastic Four -elokuvan kuvauksissa vuonna 200 ja he kihlautuivat joulukuussa 2007. 27-vuotias Alba odottaa tyttövauvaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat