NHL-pomolta varmistus: Jesse Puljujärven kohtalo selvillä

Siirtyykö Jesse Puljujärvi kesken tämän kauden NHL:ään vai ei? Tämä pyörittely päättyy tänään sunnuntaina, kun eteen tulee niin sanottu kohtalonpäivä. NHL-seura Edmonton Oilersin pomo Ken Holland antoi kuitenkin jo paljastuksen siitä, että Puljujärven kohtalo on sinetöity.

Puljujärveä on viety syksyn mittaan takaisin rapakon taakse. Tällä hetkellä SM-liigassa Kärppiä edustavan Puljujärven on tehtävä NHL-sopimus sunnuntain aikana, mikäli hän haluaa pelata taalajäillä vielä tällä kaudella.

Puljujärven lähiajan NHL-kohtalo on pitkälti Edmonton Oilersin GM:n Ken Hollandin käsissä. Puljujärven NHL-oikeudet kun ovat Oilersin hallussa.

Holland antoi tilannepäivityksen Puljujärven tilanteesta Sportsnetin After Hours -lähetyksessä Suomen aikaan sunnuntain vastaisena yönä.

– Olen jutellut 3-4 joukkueen kanssa, mutta minkäänlainen kauppa ei ole lähellä.

– Jos mitään dramaattista ei tapahdu aamulla, niin näyttää siltä, että takaraja tulee ja menee, Holland totesi.

21-vuotias Puljujärvi pyysi jo viime keväänä Oilersilta vaihtokauppaa muualle. Hollandin mukaan mielipide ei ole muuttunut.

– Teimme kesällä muutamia hankintoja ja Dave Tippett tuli valmentajaksi. Sitä kautta toivoin, että hänen mielipiteensä voisi muuttua. Mutta niin ei ole käynyt.

Puljujärvi-tilannepäivityksen lopuksi Holland iski pöytään suoran paljastuksen, mikä varmistaa nuoren hyökkääjän kohtalon.

– Hoitelen tämän asian ensi kesänä, Holland ilmoitti.

Näin ollen Puljujärvi nähdään loppukauden ajan Kärpissä.

Samainen viesti kantautui myös Sportsnetin toimittajan Chris Johnstonin kautta.

– Hän haluaa jäädä Suomeen, vaikka hänet kaupattaisiin muualle vielä ennen takarajaa, Johnston kertoi Hockey Night in Canada -lähetyksessä.

Lue myös:

    Uusimmat