Jere Karalahti reippaili Lapin lumisissa maisemissa – Ronja-tyttäreltä irtosi terävä kommentti isän kuviin

8:37
Nanna ja Jere Karalahti kertoivat Vappu ja Marja Livessä, kuinka karanteeniaika sujui kahden pienen lapsen kanssa

Entinen jääkiekkoilija Jere Karalahti julkaisi lumisia lomakuvia Leviltä. Ronja-tytär riensi heti kommentoimaan isän julkaisemia Instagram-kuvia.

Pääkaupunkiseudulla lumipeite antaa yhä odottaa itseään, mutta Lapissa maisema on jo idyllisen jouluinen lumisine maisemineen ja porotokkineen. 

Moni suomalainen julkkis onkin lähtenyt harmautta ja vesisadetta pakoon pohjoisempaan Suomeen. Heidän joukossaan on myös entinen jääkiekkoilija Jere Karalahti ja tämän puoliso Nanna Karalahti lapsineen.

Jere Karalahti julkaisi tällä viikolla Instagram-tilillään kuvia satumaisista maisemista, missä hän oli liikkeellä lumikengät jalassa.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Karalahden esikoistytär Ronja Karalahti kommentoi Karalahden kuvia terävällä heitolla.

– Onko sulla parta jäässä vai ootko vaan vanha, 20-vuotias tytär sivalsi isälleen kahdella vedet silmissään nauravalla emojilla höystettynä.

– Parta jäässä tietenkin, isä kiirehti vastaamaan niin ikään nauravien emojien kera.

Ronja syntyi isänsä ensimmäisestä avioliitosta Susanna Karalahden kanssa. Hän on ollut julkisuudessa harvakseltaan, mutta helmikuussa isä ja tytär antoivat harvinaisen yhteishaastattelun Ilta-Sanomille.

– Nannan ilmestyminen iskän elämään tuli minulle melko yllättäen. Pikkuhiljaa tutustuin Nannaan ja kun Jax syntyi, olimme hänen kanssaan jo hyvät kaverit, Ronja kertoi.

Myös isä sanoi tuolloin, että välit ovat nopeista käänteistä huolimatta olleet aina läheiset.

– Ronja on tiennyt, että iskä on hänelle läsnä. Meillä on ollut välit aina kunnossa, Jere sanoi lehdelle.

Jere ja Nanna Karalahti palasivat juuri ennen Lappiin suuntaamistaan Espanjasta, missä he viettivät syksyllä pidemmän aikaa. Nanna kertoi tuolloin Instagramin Stories-osiossa, että oli käynyt suositusten mukaisesti kahdessa koronatestissä reissun jälkeen, kun hän sai paljon kyselyjä asiasta.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Myös hän on julkaissut Instagram-tilillään otoksia pohjoisesta. Niiden perusteella Karalahtien lapset Jax, 4, ja Alexia, 2, ovat päässeet nauttimaan muun muassa poroajelusta.

Jere Karalahti kertoi suorasukaiseen tyyliinsä elämästään vuonna 2017 ilmestyneessä Aki Linnanahteen kirjoittamassa elämäkerrassaan. Ensi vuonna ensi-iltansa saa myös Karalahdesta kertova elokuva.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja