Jennifer Lopez on hulluna Lady Gagaan

American Idols -ohjelman tuomari ja poptähti Jennifer Lopez on suuri Lady Gaga -fani. Jennifer Lopezin mukaan Lady Gaga inspiroi häntä olemaan kokeellinen omassa musiikissaan.

– Muut artistit ovat aina motivoineet ja inspiroineet minua. Jos näen toisten tekevän jotain hienoa, haluan tehdä itsekin, kertoo superjulkkis ja American Idols -ohjelman tuomari Jennifer Lopez, 41. Lopez tunnustautuu omistautuneeksi Lady Gaga -faniksi.

Jennifer Lopez ja Lady Gaga tapasivat työstäessään muutamaa kappaletta (Hypnotico ja Invading My Mind) latinolaulajattaren uudelle albumille Love?.

– Rakastan Gagan lyriikoita ja melodioita. Hän on mielestäni erittäin kiinnostava, eikä jotain sellaista mitä kuulee joka päivä, Lopez kertoo.

– Pidän todella paljon hänen kappaleistaan ja olen iloinen, että pystyin tekemään niistä omani ja työskentelemään Gagan kanssa. Tunnen itseni onnekkaaksi, Lopez jatkoi.

Latinokaunotar vannoo kuitenkin, ettei ihailustaan huolimatta aio kopioida Gagan tyyliä, vaan pysyttäytyä omassa hillityssä eleganssissaan.

– Todellinen artisti on itselleen uskollinen. Toista kopioimalla et saa mitään suurta aikaiseksi, tähti muistuttaa.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: Music News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja