Jenni Poikelus sivaltaa Onnenpyörästä tuttua Janne Porkkaa: "Jos mun puolisoni olisi tehnyt ainoan hyvän asian 90-luvulla..."

Jenni Poikelus roastaa Janne Porkkaa:"Jos mun puolisoni olisi tehnyt ainoan hyvän asian 90-luvulla, niin en jaksaisi" 0:59
Jenni Poikelus roastaa Janne Porkkaa: "Jos mun puolisoni olisi tehnyt ainoan hyvän asian 90-luvulla, niin en jaksaisi"

Jenni Poikelus roastaa Onnenpyörä-ohjelman ex-juontaja Janne Porkkaa Joonas Nordman Show: Grillikausi -ohjelmassa.

Joonas Nordman Show: Grillikausi -uutuusohjelmassa julkkiksista vitsaillaan puolin ja toisin, sanoja säästelemättä, mutta suurella sydämellä.

Ohjelman kolmannessa jaksossa kunniavieraan penkillä istuu toimittaja Miika Nousiainen, ja tätä grillaamaan saapuvat radiojuontaja Jenni Poikelus, juontaja Janne Porkka, koomikko Fathi Ahmed sekä näyttelijät Niina Lahtinen ja Ville Myllyrinne.

Poikelus heittää puheenvuoronsa aikana jäätävää kuittia Onnenpyörä-televisio-ohjelmaa 90-luvulla juontaneelle Porkalle. Hän toteaa, että ilman "tämmöistä kiintiöhommaa" Ahmed ei olisi paikalla studiossa.

– Eikä siinä mitään, ilman sitä minä ja Niinakaan ei oltaisi täällä. Koska joka ohjelmassa pitää olla joku, jota Janne Porkka voi ahdistella, hän laukoo yleisön ja kanssaroastaajien revetessä nauruun.

Radiojuontaja tarttuu roastissaan erityisesti Porkan Onnenpyörä-uraan.

– Janne Porkka on ollut naimisissa jonkun 30 vuotta, joka on ihme, koska jos mun puolisoni olisi tehnyt ainoan hyvän asian 90-luvulla, niin en jaksaisi, Poikelus heittää.

– Oikeasti Janne ei ole vielä kehdannut kertoa kotona, että hän ei juonna enää Onnenpyörää. Hän lähtee aina joka päivä Helsinkiin "kuvauksiin" ja tulee leipäkone kainalossa kotiin, että ei voittaja halunnutkaan, hän jatkaa.

Katso Poikeluksen roast yllä olevalta videolta. Alla olevalla videolla ääneen pääsee itse juhlakalu Miika Nousiainen, joka roastaa Niina Lahtisen ulkonäköä.

Miika Nousiainen roastasi Niina Lahtisen ulkonäköä:"Silti jäi paskaa naamaan" 0:36

Lue myös:

    Uusimmat