Mainos

Jenkkiarviot: Lumia 900 on paras Windows-puhelin, mutta...

Nokian lippulaivapuhelimesta Lumia 900:sta on julkaistu lukuisia arvioita amerikkalaismedioissa.

Pääosin Lumia 900:aa pidetään kiinnostavana avauksena, joka on tehty houkuttelevaksi alhaisella hinnalla. Sen sijaan etenkin Windows Phone -ympäristössä nähdään paljon parantamisen varaa.

Puhelinta pidetäänkin useassa arviossa parhaana Windows-puhelimena, mutta vain harva uskoo sen haastavan todellisia kilpakumppaneita eli suosituimpia Android- ja iPhone-puhelimia.

Lumia 900 tulee Yhdysvalloissa myyntiin 8. huhtikuuta.

"Uusi mahdollisuuksien maailma"

Wall Street Journalin arviossa todetaan, että puhelimen keskeisiä ongelmia ovat sovellusten ja sisältöjen vähyys sekä nettiselaimen kehno toimivuus.

Gizmodon mukaan Lumia 900 on puutteistaan huolimatta puhelin, jota kuka tahansa voisi harkita – pieneen hintaan.

Tech Republicin arviossa puhelinta pidetään raudaltaan vanhentuneena, mutta erinomaisena haastajana hinta-laatu-suhteensa vuoksi.

Positiivisimpiin arvioihin kuuluu Mashablen juttu, jossa Nokian uutuuden uskotaan avaavan "kokonaan uusi mahdollisuuksien maailma".

Nokiaa verrataan Kylie Minogueen

Vergen mukaan Lumia 900 on teknisenä laitteena edistyksellinen, mutta kokonaisuus ei ole luotettava: mukana tulevat perusohjelmat toimivat pääosin hyvin, mutta muita vaivaavat oudot häiriöt.

Ars Technica pitää pahimpana ongelmana liikkumista eri ohjelmien välillä ja niiden sisällä: kerrallaan näkyvissä on niin vähän tietoa, että käyttäjä joutuu jatkuvasti hakeutumaan näkymästä toiseen.

Engadgetin mukaan Lumia 900 on liian tavanomainen erottuakseen joukosta. Markkinointikysymyksenä se vertaa Nokiaa Kylie Minogueen, joka on kansainvälisestä menestyksestä huolimatta epäonnistunut Yhdysvaltojen markkinoilla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.