Jättiyllätys! Kuolleeksi luultu hahmo palaa Salkkareihin – näyttelijä Oona Kare kertoo hahmonsa nykykuulumisista

Oona Kare kertoo, millaista katsojapalautetta sai aikoinaan Mariannan hurjista juonikuvioista 1:57
Videolla Oona Kare kertoo, millaista katsojapalautetta sai aikoinaan Mariannan hurjista juonikuvioista.

Marianna tekee vuosien jälkeen paluun Pihlajakadulle.

Salatuissa elämissä nähdään todellinen yllätyskäänne, kun Marianna Kurki, yksi sarjan historian kenties hätkähdyttävimmistä hahmoista, tekee paluun Pihlajakadulle. Rankoista mielenterveysongelmista kärsinyt Marianna poistui sarjasta vuonna 2017, kun hän ja hänen äitinsä Raakel päätyivät äärimmäiseen ratkaisuun ja yrittivät yhdessä ottaa omat henkensä.

Mariannaa esittävä näyttelijä Oona Kare lähti Salkkareista poistuttuaan opiskelemaan Kööpenhaminaan. Hän valmistui Copenhagen International School of Performing Arts -opinahjosta vuonna 2020. Samaa koulua kävi myös Kareen Salkkarit-kollega ja hyvä ystävä Venla Savikuja.

Valmistumisensa jälkeen Kare on työskennellyt muun muassa tv-roolien parissa ja opiskellut myös apulaisohjaajaksi voidakseen tarkastella työtä eri perspektiiveistä. 

– Olen myös kirjoittanut. Käsikirjoitin monologiteoksen, joka kulkee nimellä Saako taivaassa punaviiniä? Se on minulle tärkeä teksti ja esitys, hän kertoo MTV Uutisille.

Kare palaa Salkkareihin suurella ilolla. Seitsemän vuoden takaisen roolihahmon saappaisiin hyppääminen ja tämän nykyiseen mielenmaisemaan tutustuminen tuntuvat näyttelijästä mielenkiintoiselta.

– Kuka nyt sanoisi ei, jos seitsemän vuoden takaisen hahmon äärelle pääsee uudestaan? hän perustelee palaamistaan sarjaan.

Kare kuvailee Salkkarit-studiolle palaamisen tuntuneen lämpimältä tuulahdukselta. Vastassa oli tuttuja kasvoja ja ääniä, kuin olisi kotipesään palannut. 

– Nyt, kun olen toiminut freelancerina näyttelijän työssä, niin on ihanaa ja turvallistakin, että on sellainen kotipesä, hän tuumaa.

Marianna on tätä nykyä aikuinen nainen, ja se tuntuu Kareesta mukavalta. Rooliin palatessaan näyttelijän on pitänyt pohtia, mitä kaikkea Mariannalle on tapahtunut sinä aikana, kun hahmo ei ole ollut mukana Salkkareiden juonikuvioissa.

– Sama ihminenhän hän on, mutta hän on yrittänyt parantaa sydäntään ja itseään. Parannus on aina mahdollinen, hän sanoo.

Kareen mukaan Marianna on löytänyt juurensa ja seisoo suorassa. Sen enempää hän ei tässä vaiheessa hahmonsa tulevista edesottamuksista hiisku.

Kare saa vielä tänäkin päivänä Salkkarit-hahmoonsa liittyviä yhteydenottoja sarjan katsojilta. Useimmissa toivotaan Mariannaa takaisin Salkkareihin, ja se on Kareen mielestä ihanaa.

– Silloinhan rooli on onnistunut välittämään jotain tärkeää. Minulle tultiin myös sanomaan kerran, että näyttelit Mariannaa tosi hyvin. Se kyllä myös kosketti. 

Mariannan hurjat juonikuviot poikivat aikoinaan Kareelle paljon katsojapalautetta. Millaisia yhteydenottoja hän sai? Katso yllä olevalta videolta! 

Mitä Salkkareissa tapahtuu ensi viikolla? Katso kurkistus: 

Kurkista Salkkareiden tulevan viikon tapahtumiin 0:44
Kurkista Salkkareiden seuraavaan viikkoon

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen MTV Katsomo + -palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat