Jättisopimuksen solminut Toronton supertähti kieltäytyi Sebastian Ahon kohtalosta – "En halunnut niitä"

Jättimäisen sopimuksen hiljattain Toronto Maple Leafsin kanssa solminut Mitch Marner sai sopimusneuvotteluidensa yhteydessä Sebastian Ahon tavoin tarjouksia myös muilta NHL-seuroilta.

22-vuotias Marner oli yksi kesän mielenkiintoisimpia rajoitetusti vapaita pelaajia yhdessä suomalaistähtien Ahon, Mikko Rantasen ja Patrik Laineen kanssa.

Sebastian Ahon sopimusneuvottelut vauhdittuivat, kun hän hyväksyi kesällä Montreal Canadiensin tekemän ”offersheetin”, johon Carolina vastasi heti ja sopimus syntyi. Myös Marner sai tarjouksia muilta seuroilta, mutta ei halunnut tarttua niihin lainkaan.

– Se oli aikaisin kesällä. Koko tavoitteeni oli olla Torontossa, joten se ei vaivannut päätäni niin paljoa. Kun agenttini mainitsi siitä, sanoin heti, että en halua tutkia tuota vaihtoehtoa, Marner kertoo NHL:n sivuilla.

Uuden sopimuksensa myötä 10,9 miljoonaa dollaria (noin 9,9 miljoonaa euroa) kaudessa tienaava Marner ei halunnut edes ottaa selvää muiden joukkueen tekemien tarjouksien yksityiskohdista, koska oli erittäin halukas jatkamaan Torontossa.

– En halunnut niitä, joten en kysellyt juurikaan yksityiskohtia. En halunnut missata harjoitusleiriä, enkä halunnut missata yhtään peliä tällä kaudella, Marner toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat