Jarmo Kekäläisen uskotaan olevan jättisaaliin perässä – Patrik Laine ja Mikko Rantanen ehdokkaiden joukossa

1:31
Videolla Jarmo Kekäläisen haastattelu Formula ykkösten Unkarin GP:stä.

Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jackets saattaa tehdä kovan luokan värväyksen. The Athleticin saamien tietojen mukaan Columbus oli yksi seura, joka neuvotteli jättisopimuksen Torontoon tehneen Mitch Marnerin kanssa.

Lähteen mukaan Columbus etsii edelleen kovaa vahvistusta omaan joukkueeseensa.

Yhdeksän rajoitettua vapaata agenttia on vielä vailla sopimusta ja joukossa on todella kovan luokan pelimiehiä, muun muassa Mikko Rantanen, Patrik Laine, Kyle Connor, Matthew Tkachuk ja Brayden Point.

Rajoitettujen vapaiden pelaajien (RFA) tulee allekirjoittaa sopimus jonkun seuran kanssa 1. joulukuuta mennessä tai muuten pelaaja joutuu olemaan sivussa koko kauden.

Kekäläinen ei ole itse suoraan puhunut tarjouksen tekemisestä RFA-pelaajalle, vaan totesi saman lausahduksen kuten aiemmin kesällä.

– Katsomme aina keinoja, joilla voimme parantaa seuraamme, Kekäläinen sanoi maanantaina.

Columbuksella olisi hyvä mahdollisuus tehdä värväys, sillä seura on 9,5 miljoonaa euroa palkkakaton alapuolella. Se on neljänneksi eniten koko sarjassa. Mikko Rantasen Coloradolla on palkkakattoon 14,1 miljoonaa euroa, joten seura pystyisi helposti vastamaan kilpailevan seuran mahdolliseen tarjoukseen.

Winnipegin tilanne on mielenkiintoisempi, sillä seuralla on 13,6 miljoonaa euroa palkkakattoon, mutta se ei välttämättä riitä 110 maalia kolmessa kaudessa tehneen Laineen ja kaksi kautta peräkkäin yli 30 maalia iskeneen Connorin kiinnityksiin. Laine voisi olla helpompi houkutella pois Winnipegistä, mutta seura ei halua luopua kummastakaan pelaajasta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja