Jättikaupassa seuraa vaihtanut tähtipelaaja saa lokaa niskaansa: "Halveksunta alkoi jo kauan sitten"

Houston Rocketsin DeMarcus Cousins sei pidä Brooklyn Netsiin kaupatun supertähti James Hardenin epäkunnioittavista kommenteista ja käytöksestä.

NBA:ssa nähtiin suuri pelaajakauppa, kun Houstonin supertähti James Harden kaupattiin Brooklyn Netsiin. Suuri siirto tuli monille täytenä yllätyksenä, mutta seuran sisällä tilanne on kytenyt jo pidemmän aikaa.

Vuodesta 2012 asti Houstonia edustanut Harden tylytti hiljattain Houstonia rajuin sanoin. Hardenin sanojen mukaan Houston ei ole tarpeeksi hyvä, eikä usko, että tilannetta voi korjata. Hardenin mielipiteitä ei katsottu joukkueen sisällä hyvällä.

– Se on epäkunnioittavaa, mutta kaikilla on oikeus mielipiteeseensä. Me tunnemme tietyllä tavalla myös hänen joitain tekojaan kohtaan, Houstonin DeMarcus Cousins toteaa ESPN:n mukaan.

Houstonin alkukausi on ollut tahmea. Joukkue on voittanut yhdeksästä ensimmäisestä ottelustaan vain kolme, jonka myötä se on valahtanut läntisen konferenssin 14:nneksi. Tämä ei kuitenkaan oikeuta Hardenia haukkumaan joukkuettaan.

– Minusta kyse on siitä, miten käsittelee asioita. Hän saa olla organisaatiosta mitä mieltä haluaa, mutta pukukopissa on 14 kaveria, jotka eivät ole tehneet hänelle mitään. Meistä tuollaiset epäkunnioittavat kommentit ja teot ovat täysin epäreiluja meitä kohtaan, Cousins jatkaa.

Cousinsin mukaan Harden on halveksinut Houstonia jo pidemmän aikaa.

– Jo hänen suhtautumisensa harjoitusleiriin, ja miten hän saapui sinne. Tarkoitan, että halveksunta alkoi jo kauan sitten, joten tämä ei tapahtunut niinkään yhtäkkiä, Cousins kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja