Lähteet: NBA-supertähti James Harden vaihtaa seuraa jättikaupassa

NBA-koripalloliigan arvokkaimmaksi pelaajaksi 2018 valittu James Harden siirtyy Brooklyn Netsiin osana neljän joukkueen pelaajakauppaa, uutisoivat ESPN ja Athletic useiden muiden amerikkalaismedioiden tavoin.

Kaupan myötä Nets saa jalkeille kolmen tähden ympärille rakennetun kokoonpanon, johon kuuluvat Hardenin lisäksi Kevin Durant ja Kyrie Irving

Rockets saa kaupassa Victor Oladipon, Dante Exumin, Rodions Kurucsin, kolme Brooklynin ensimmäisen kierroksen varausoikeutta, yhden Milwaukeen ensimmäisen kierroksen varausoikeuden ja neljä oikeutta vaihtaa varausvuoroa Brooklynin kanssa ensimmäisellä kierroksella.

Indiana Pacers puolestaan saa Caris LeVertin ja toisen kierroksen varausoikeuden. Cleveland Cavaliers saa Jarrett Allenin ja Taurean Princen.

Hardenin ja Houstonin muiden pelaajien välien kerrotaan olevan tulehtuneita. Useat joukkuetoverit ovat valittaneet Hardenin käytöksestä pukuhuoneen puolella.

Hardenia kiellettiin osallistumasta joukkueensa harjoituksiin keskiviikkona sen jälkeen, kun hän oli arvostellut joukkuettaan julkisesti.

Juttuun päivitetty kaupan yksityiskohtia klo 10.41. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja