Jätätkö aamuisin sängyn petaamisen väliin? Sillä voi olla negatiivisia vaikutuksia seksielämääsi, väittää kysely

Vaikka nykynuoret ovat alkaneet luopua päiväpeitoista, ei sängyn petaamista kannata lopettaa. Siitä voi olla jopa yllättäviä hyötyä, väittää tuore amerikkalainen kyselytutkimus. Aiheesta uutisoi New York Post.

Millaisia seksivälineitä kotoa tulisi löytyä? Katso yllä oleva video!

Muun muassa patja-arvosteluja tarjoavan Sleepopolis-yrityksen tilaamassa kyselyssä selvisi, että sängyn petaaminen voi parantaa seksielämää ja parisuhdetta. Kyselyyn vastasi 2 000 amerikkalaista.

Kolmasosa kyselyyn vastanneista kertoi, että heidän seksihalunsa kuihtuivat, jos potentiaalinen kumppani ei pedannut aamulla sänkyään.

Tutkimuksen mukaan ne, jotka petasivat sänkynsä, harrastivatkin seksiä keskimäärin enemmän viikossa kuin ne, jotka jättivät sen petaamatta.

42 prosenttia heistä, jotka kertoivat petaavansa sänkynsä, sanoivat myös, että heidän kumppaninsa saa heidän todennäköisemmin tekemään niin.

Arvioita persoonallisuudesta

Tutkimuksessa selvitettiin myös petaamiseen liittyviä persoonallisuuden piirteitä. Sänkynsä petaavat ovat todennäköisemmin aamuihmisiä, jotka heräävät ilman herätyskelloa sekä ovat seikkailunhaluisia, itsevarmoja, sosiaalisia ja pitävät itseään siisteinä.

He, jotka eivät petaa sänkyään, olivat kyselytutkimuksen mukaan todennäköisemmin yö-ihmisiä, jotka torkuttavat ennen heräämistä sekä ovat ujoja, sarkastisia ja uteliaita. 

Lähteet: SWNS, New York Post

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja