Janni Hussi sai röyhkeitä kyselyjä Instagramissa – julkaisi paljonpuhuvan kuvaparin

Janni Hussi ja Joel Harkimo vitsailivat yhteneväisistä asuistaan Urheilugaalassa 4:09
Janni Hussi ja Joel Harkimo kertoivat kuulumisiaan Urheilugaalassa

Janni Hussi kyllästyi röyhkeisiin raskausuteluihin ja jakoi Instagramissa kuvaparin, joka selittää kuukautisten vaikutusta naisen kehoon.

Juontaja ja liikunta-alan yrittäjä Janni Hussi julkaisi tiistaina Instagram-tilillään hauskan kuvaparin, jossa hän poseeraa samantyylisesti kuin lapsuuskuvassaan.

– Ku oot kuvannu ittees koko päivän ihan Instamallina ja koitat päättää mikä 1687:stä selfiestä olis julkaisukelpoinen, hän kirjoitti kuvatekstiksi.

Tuoreessa kuvassaan Hussi oli pukeutunut nudenväriseen uima-asuun. Pian julkaisun jälkeen hänelle alkoi tulla suorasukaisia ja töykeitä raskausuteluja.

Hussi näpäytti ainakin osaa kyselijöistä jo vastatessaan suoraan heidän kommentteihinsa. Keskiviikkoaamuna hän kuitenkin julkaisi vielä tilillään uuden kuvaparin, jonka voi tulkita olevan vastaus röyhkeisiin uteluihin.

Hussi muistuttaa kuvatekstissään, ettei naisen vartalo näytä yhtenäkään päivänä samalta – ja aina edes päivän vaihtumisella ei ole väliä: joskus aamulla ja illalla peilistä voi katsoa erinäköinen ihminen.

– Yhtenä päivänä on niin slimmi olo, että farkut meinaa tippua päältä, kun seuraavana samat housut ei enää mene kiinni. Tai jos ne vaivalla meneekin, niin iltapäivästä lounaan yhteydessä ne puristaa niin paljon, että nappi sinkoaa omatoimisesti edessä istujan silmään, hän kirjoittaa.

Tämän jälkeen Hussi siirtyy muistuttamaan, että myös kuukautiset ja niitä edeltävät PMS-oireet vaikuttavat siihen, kuinka litteältä tai turpealta vatsa voi näyttää.

– Haluan toivottaa sinulle varovaisuutta toivotuksien kanssa, sillä emmehän me kaikki ole turvotuksesta huolimatta tiineinä, hän huomauttaa.

Hiljattain radiojuontajana SuomiPopilla aloittanut Hussi sai nopeasti tukea myös muilta naisilta.

– Aivan mahtava kirjoitus!

– Niin totta!

– Oot mun voimaeläin!

– Ai että, myös ex-missi Shirly Karvinen kommentoi. 

Lue myös:

    Uusimmat