Jännitys vei Janni Hussin voimat – julkaisi meikittömän kuvan sairastuvaltaan: "Flunssa laukesi uusiksi lähetysten jälkeen"

Janni Hussi jännitti ensimmäistä radiolähetystä valtavasti.

Julkkiskaunotar Janni Hussi aloitti radiojuontajana SuomiPopilla viime viikonloppuna.

Sanavalmis Hussi myöntää, että häntä jännitti valtavasti hypätä uuteen pestiin.

– Kaikkesa antanu! Elämäni eka viikonloppu oman radioshown parissa on taputeltu ja jännitti niin paljon, et flunssa laukes uusiks lähetysten jälkeen, Hussi kirjoitti Instagram-tilillään.

Hussi kiittää kuuntelijoita, joilta hän sai paljon tukea uudelle uralleen.

– Sain paljon myös viestejä siitä, että uskalsin reilusti kertoa että jännittää. Jännittäminen on mulle ihan tuttu tunnetila, usein se kuitenkin on enemmän ”perhosia mahassa” -tyylinen tunne, kuin sellainen mitä nyt viikonloppuna koin.

Kaunotar ei saanut nukuttua lähetystä edeltävinä öinä. Lähetysaamuna häntä puolestaan jännitti, herääkö varmasti herätyskellon soittoon klo 4.00.

– Studiolle päästessäni pässä alkoi humista. Höpötin itselleni ääneen mitä pitää tehdä, missä on kahvia ja mistä napista valot menikään päälle. Aivot napsahti jollekin ihmeelliselle autopilotille, jotka vaan keskittyi suorittamaan asioita yksi steppi kerrallaan. .
Hussi myöntää jännittäneensä koko lähetyksen ajan.

– Kun nostin luurit ensimmäisen kerran päähän ja painoin mikin suoraan lähetykseen, tunsin miten mun ääni alkoi väristä. Vaikka yritin, tuntui etten pystynyt tekemään sille mitään. Ihan kun olisin seurannut itseäni jostain kauempaa pystymättä vaikuttaa tekemiseeni. Korvissa tinnitti ja humisi samalla kun kuulin oman tähtitieteellisen sykkeeni. Kädet havisi kuin haavan lehdet ja tuntui etten saa henkeä. Ajattelin että tää kyllä helpottaa varmasti tunnin sisään, kun vaan saan homman käyntiin. No ei muuten helpottanut.

Valtavasti jännityksestä huolimatta Hussi nautti uudesta aluevaltauksestaan.

Lue myös:

    Uusimmat